Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
 
Online Fotókidolgozás
Nézegesd fényképeidet valódi fotópapíron és éld át újra a legszebb pillanatokat. Akár 3 órán belül a kezedben tarthatod.
Rendelj most online
Fényképrendelés
Nincs kép beállítva

Fotókártya 15x15

1 790 Ft/darab

Kétoldalas, kemény lapos fotókártya, középen összehajtva.

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 1 munkanap
Házhozszállítás: 2 munkanap
Darabszám:
1 db
- +
1 Termék - 1 790 Ft

fotologus app

Online fotókidolgozás

Őrizd meg emlékeid papírképen! Rendelj papírképeket kedvenc fotóidból, nyomtasd ki a nyaralási fényképeket, a családról készült legjobb fotókat vagy a jeles alkalmakon készült felvételeket.

Digitális fotórendelés

Digitális fotóidat úgy óvhatod meg a legbiztosabban, ha előhívatod őket velünk. Sokkal meghittebb a közös fotónézegetés, amikor a család tagjai egymás kezébe adják a fényképeket. Elektronikus képeidet igazán sokféleképpen előhívathatod nálunk. A hagyományos méreteken túl egészen apró és meglehetősen nagy méretben el tudjuk készíteni online megrendelésedet. A prémium képminőség mellett rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az online megrendelt digitális fotókidolgozás a lehető leggyorsabban elkészüljön, ezért a megrendelés után 3 órával már át is veheted üzletünkben képeidet. Házhoz szállítás esetén pedig másnapra már meg is érkezhet hozzád.

Fotóposzter

Magas minőségű 270g-os fotópapírra készült poszterrel nagy felbontású képeid hatalmas méretben köszönnek vissza, mely fali dekorációként kiválóan állják meg a helyüket. Hiszen a Canon 12 színes, fotorealisztikus nyomtatásnak köszönhetően prémium minőséget kapsz minden alkalommal.

Négyzetes fénykép

Naponta posztolsz Instagramra? Legnépszerűbb képeidet telefonodról könnyedén megrendelheted négyzetes formátumban. Szakítsd a hagyományos fényképformákkal és válaszd a négyzetes fényképelőhívást.

Panoráma kép

Utazásod során tájképet, vagy városi látképet készítettél és szeretnéd extra szélességben előhívatni? Egyedi technológiánknak köszönhetően panoráma képedet valódi fotópapírra tudjuk kidolgozni, melynek ez által kivételes tartóssága és fénykép minőségű színei lesznek.

Egyedi méretű fénykép

Van egy szabványoktól eltérő képkereted? Medálodba szeretnéd szeretteid fényképét elhelyezni? Egyedi méretű fénykép rendelése esetén milliméter pontossággal állíthatod be a Neked legmegfelelőbb méretet 1x1 cm-től egészen 100x150 cm-ig.

Igazolványkép online

Ha igazolványképre van szükséged és van egy jó felvétel rólad, azt is pillanatok alatt meg tudod rendelni a szokásos igazolványkép szabvány méretekben (3,5x4,5 cm vagy 5x5 cm). Amennyiben a szigorú előírásoknak nem teljesen felel meg az általad felötlött fénykép kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot. Vedd át képeid üzletünkben vagy kérj házhozszállítást és pár nap múlva megérkeznek fényképeid.

Rendelés menete

Ha fotókat szeretnél rendelni, kattints fent a Fényképrendelés gombra, majd válaszd ki a fotótermék típusát. Használd épp mobilod, vagy dolgozz asztali számítógépről, mindkét esetben könnyű kezelni online rendelő felületünket: Egyszerűen töltsd fel a megrendelni kívánt képeidet, állítsd be a méretet, hogy fényes vagy matt felületű képet szeretnél és hogy melyik fotóból hány darabot szeretnél. Azt is kiválaszthatod, hogy Fill, vagy Fit kitöltésűek legyenek a képek. Előbbi azt jelenti, hogy a fotó teljesen kitölti a fotópapírt, utóbbinál a papírkép szélein fehér csíkok lesznek. Ha szeretnéd, hogy kollégáink átnézzék és korrigálják képeidet, ezt is állítsd be majd ha mást nem szeretnél rendelni kattints a Kosár gombra és véglegesítsd a megrendelést. Ilyen egyszerű :)

ÚJ: Tudtad, hogy már a Google Fotók alkalmazásban tárolt fényképeidet is egyszerűen megrendelheted weboldalunkon? A részletekért kattints ide