Szolgáltatások
0
Kosár

Retro Fotók

1 490 Ft-tól
Méretek / árak

Instant stílusú, 10x13 cm-es fényképek 12, 24 vagy 36 db-os csomagban, választható háttérszínekkel és szabadon megadható szöveggel.

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 1-2 munkanap
Házhozszállítás: 2-3 munkanap

A Retro fotók könnyedén és gyorsan elérhetők a webes rendelőfelületünkön. Az instant stílusú fényképeink néhány kattintással a tieid lehetnek és lehetőséged van rövid szövegekkel is személyre szabni őket. Ne hagyd, hogy az emlékeid feledésbe merüljenek, örökítsd meg őket most!

 

Miért válaszd a Retro fotókat?

- Gyors és Egyszerű Rendelés: Mindössze néhány perc alatt rendelhetsz retro fotókat weboldalunkon keresztül. Válaszd ki a kedvenc képeidet, adj hozzájuk szöveget, válassz háttérszínt, és készítsd el a saját egyedi emlékeidet.

- Válaszd ki a Megfelelő Csomagot: Kínálatunkban 12, 24 és 36 db-os csomagok is elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, tehát bármilyen alkalomra találsz nálunk megfelelő mennyiséget.

- Prémium Minőség: Fotóink prémium minőségű, valódi fotópapírra készülnek, így hosszú éveken át megőrzik eredeti ragyogásukat.

- Kényelmes Szállítás: Válaszd ki, hogy személyesen átveszed a Blaha Lujza téri üzletünkben, vagy kiszállítjuk neked csomagautomatába, csomagpontra, vagy akár házhoz is.

 

Hozd vissza a régi idők varázsát retro fotóink segítségével! Rendelj ma, és tedd emlékeid még értékesebbé ezen stílusos és egyedi fényképekkel!