Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
 
Prémium fotókönyv
A meghatározó momentumok galériája valódi fotópapíron. Bármilyen eszközről könnyen kezelhető online szerkesztő felület.
Szerkeszd meg most
Fotókönyv szerkesztése

Prémium fotókönyv

12 900 Ft-tól
Méretek / árak

Rendelj online, szoftver letöltése nélkül esküvői, családi vagy más jeles alkalmon készült képeidből.

Töltsd fel fényképeid és szerkeszd meg pillanatok alatt saját fotókönyved!

Ingyenes fotókönyv szerkesztő szoftverünk bármilyen számítógépen, telefonon, tableten használható.

 

Gyakori kérdések
Átvehető üzletünkben: 3-5 munkanap
Házhozszállítás: 4-6 munkanap

 

Prémium fotókönyv borító kollekció

Válaszd ki az albumod borítójának anyagát

Fotókönyv készítés és szerkesztés

Legyen szó esküvői fotókönyvről, vagy a családi emlékek legszebb galériájáról, a prémium fotókönyv mindig tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik. Ez a Fotológus Fotókönyv.

Az albumok lapjai prémium minőségű és vastag papírból készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek. A fotókönyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti. Könyveink készítésénél nem elégszünk meg az alacsonyabb minőségben készülő fotókönyvek magazin jellegű kialakításával, csakis a legjobb minőségre, tartós kialakításra és prémium megjelenésre törekszünk.

Az általunk készített fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítjuk, majd előhívjuk. Az eljárás megegyezik a hagyományos fényképelőhívással. A "nyomtatás" során nem használunk festéket, a kép a fotópapírban kémiai úton jön létre, mely felülmúlja a nyomdatechnikával elérhető képminőséget. A legjobb minőség érdekében a világ vezető fotólabor gyártója, a Japán Noritsu gépeit használjuk, Fuji Crystal Archive Supreme fotópapírral, Kodak vegyszerekkel. Az eszközök naponta kalibrálva vannak, így biztosítható a kiváló minőség, valamint a tartós szín- és tónusegyensúly, mely akár több év elteltével sem változik.

A borító típus és a kötészeti anyag körültekintő megválasztása fontos dolog nemcsak a fotókönyvről alkotott első benyomás és esztétikai érték miatt, hanem a tartósság miatt is. Fotókönyveinkhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és ez a borítóink alapanyagában is megmutatkozik. Minden könyvünket kemény borítóval készítjük, mely igény esetén akár különbözőképpen elhelyezett süllyesztett képablakkal is kiegészíthető. Kínálatunkban különböző minőségi kreatív könyvkötészeti papírok, selymek, műbőrök közül választhatsz. Válaszd ki a Hozzád legközelebb álló stílust, és tervezd meg saját albumod.

A Fotókönyv szerkesztés

A kizárólag online szerkesztési folyamat egyszerű. Egy fő opciót kell már az elején kiválasztanod: a Termékválasztás-ra kattintva a Fotókönyv borítóját. Majd ahogy lapozol, minden lapnál be tudod állítani a Képelrendezést, valamint a hátteret. Használd a tükrözést, így még több és több képelrendezési variációt kipróbálhatsz, így még egyedibb lesz saját Fotókönyved.