Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
 
Prémium Fotókönyv a Fotológustól
Fotókönyveink megszerkesztése olyan egyszerű, hogy elkészítés közben garantált a kikapcsolódás

Prémium fotókönyv

14 900 Ft-tól
Méretek / árak

Rendelj online, szoftver letöltése nélkül esküvői, családi vagy más jeles alkalmon készült képeidből.

Töltsd fel fényképeid és szerkeszd meg pillanatok alatt saját fotókönyved!

Ingyenes fotókönyv szerkesztő szoftverünk bármilyen számítógépen, telefonon, tableten használható.

Egy fotókönyv 10 lapból/20 oldalból áll, de pótlapokkal 25 lapra/50 oldalra bővíthető.

 

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 3-5 munkanap
Házhozszállítás: 4-6 munkanap

 

 

Nézd meg milyen egyszerű a Fotológus fotókönyv szerkesztő program használata

Csak fel kell töltened az összes fényképet amelyet a Fotókönyben szeretnél viszontlátni és húzd őket a könyved lapjaira. Miután kiválasztottad a könyv méretés és borítóját már készen is vagy a szerkesztéssel

Prémium Fotókönyv galéria

Fotókönyv készítés és szerkesztés

Legyen szó esküvői fotókönyvről, vagy a családi emlékek legszebb galériájáról, a prémium fotókönyv mindig tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik. Ez a Fotológus Fotókönyv.

Az albumok lapjai prémium minőségű és vastag papírból készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek. A fotókönyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti. Könyveink készítésénél nem elégszünk meg az alacsonyabb minőségben készülő fotókönyvek magazin jellegű kialakításával, csakis a legjobb minőségre, tartós kialakításra és prémium megjelenésre törekszünk.

Az általunk készített fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítjuk, majd előhívjuk. Az eljárás megegyezik a hagyományos fényképelőhívással. A "nyomtatás" során nem használunk festéket, a kép a fotópapírban kémiai úton jön létre, mely felülmúlja a nyomdatechnikával elérhető képminőséget. A legjobb minőség érdekében a világ vezető fotólabor gyártója, a Japán Noritsu gépeit használjuk, Fuji Crystal Archive Supreme fotópapírral, Kodak vegyszerekkel. Az eszközök naponta kalibrálva vannak, így biztosítható a kiváló minőség, valamint a tartós szín- és tónusegyensúly, mely akár több év elteltével sem változik.

A borító típus és a kötészeti anyag körültekintő megválasztása fontos dolog nemcsak a fotókönyvről alkotott első benyomás és esztétikai érték miatt, hanem a tartósság miatt is. Fotókönyveinkhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és ez a borítóink alapanyagában is megmutatkozik. Minden könyvünket kemény borítóval készítjük, mely igény esetén akár különbözőképpen elhelyezett süllyesztett képablakkal is kiegészíthető. Kínálatunkban különböző minőségi kreatív könyvkötészeti papírok, selymek, műbőrök közül választhatsz. Válaszd ki a Hozzád legközelebb álló stílust, és tervezd meg saját albumod.

A Fotókönyv szerkesztés

A kizárólag online szerkesztési folyamat egyszerű. Egy fő opciót kell már az elején kiválasztanod: a Termékválasztás-ra kattintva a Fotókönyv borítóját. Majd ahogy lapozol, minden lapnál be tudod állítani a Képelrendezést, valamint a hátteret. Használd a tükrözést, így még több és több képelrendezési variációt kipróbálhatsz, így még egyedibb lesz saját Fotókönyved.