Szolgáltatások
0
Kosár
Kapcsolat
 
Prémium Fotókönyv a Fotológustól
Rendelj online, szoftver letöltése nélkül esküvői, családi vagy más jeles alkalmon készült képeidből.
036

Prémium Fotókönyv Elegance

Fotókönyv kötészeti borítóval, akril fotóbetéttel.

DSC_0824

Prémium Fotókönyv Prestige

Fotókönyv kötészeti borítóval, nagy, teljes táblás fényképpel, selyemfényű fóliával.

ffk_02

Fotókönyv fényképes borítóval

Fotókönyv választható hátterekkel, saját fotókkal. Keménytáblás, selyemfényű borítóval.

Nézd meg milyen egyszerű a Fotológus fotókönyv szerkesztő program használata

Csak fel kell töltened az összes fényképet amelyet a Fotókönyben szeretnél viszontlátni, majd húzd őket a könyved lapjaira. Miután kiválasztottad a könyv méretét és borítóját már készen is vagy a szerkesztéssel

 

Fotókönyv készítés és szerkesztés

Legyen szó esküvői fotókönyvről, vagy a családi emlékek legszebb galériájáról, a fotókönyv mindig tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik.

Az albumok lapjai fotópapírra készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek. A fotókönyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti. Könyveink készítésénél nem elégszünk meg az alacsonyabb minőségben készülő fotókönyvek magazin jellegű kialakításával, csakis a legjobb minőségre, tartós kialakításra és prémium megjelenésre törekszünk.

Az általunk készített fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítjuk, majd előhívjuk. Az eljárás megegyezik a hagyományos fényképelőhívással. A "nyomtatás" során nem használunk festéket, a kép a fotópapírban kémiai úton jön létre, mely felülmúlja a nyomdatechnikával elérhető képminőséget. 

A borító típus és a kötészeti anyag körültekintő megválasztása kiemelten fontos dolog nemcsak a fotókönyvről alkotott első benyomás és esztétikai érték, hanem a tartósság miatt is. Fotókönyveinkhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és ez a borítóink anyagában is megmutatkozik. Minden könyvünket kemény borítóval készítjük, mely különbözőképpen elhelyezett képhelyekkel is kiegészíthető. Kínálatunkban különböző minőségi kreatív könyvkötészeti papírok, selymek, bőrök közül választhatsz. Válaszd ki a Hozzád legközelebb álló stílust, és tervezd meg saját albumod.