Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
 
Online Fotókidolgozás
Nézegesd fényképeidet valódi fotópapíron és éld át újra a legszebb pillanatokat. Akár 10 perc múlva kezedben tarthatod emlékeid. Rendelj most online
Fényképrendelés

Rendelj most Expressz fényképelőhívást

99 Ft helyett csak 79 Ft-ért *10x15cm-es képméretben

Fényképelőhívás

39 Ft-tól
Méretek / árak

Fotókidolgozás a klasszikus szabvány méretekben 9x13 cm-től - 30x45 cm-es méretig

 

9x13 - 30x45 papírméretek fényes vagy matt felülettel

Nálunk csak prémium minőség van, felár nélkül

Lézer levilágítás, vegyszeres technika, valódi fotópapír

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 10 perc múlva (nyitvatartási időben)
Házhozszállítás: 2-3 munkanap

 

Fotókidolgozás

Rendelj papírképeket digitális fotóidról online, akár regisztráció nélkül!

Vedd át papírképeidet Blaha Lujza téri üzletünkben vagy kérj házhozszállítást az ország bármely pontjára!


Csak töltsd fel fotóid, válaszd ki mekkora méretet és hány darabot szeretnél. Mi nekilátunk papírképeid kidolgozásának, melyeket Expressz fényképelőhívás rendelése esetén 10 perc alatt, Standard fényképelőhívás esetén 1 nap alatt elkészítünk. A fotókidolgozás prémium fotópapírra, hagyományos vegyszeres fénykép előhívással készül. 

PhotoToGo - Fotónyomtatás azonnal!

Rendelj papírképeket weboldalunkon vagy applikációnkon és már indulhatsz is üzletünkbe átvenni fényképeidet. Rendelésed kiemelten kezeljük és azonnali előhívást vállalunk (átlagosan 10 perc alatt), hogy minél gyorsabban kezedben tarthasd emlékeid. 

Válaszd expressz szolgáltatásunkat!

 

Hogyan rendelhetek fényképeket?

Web

 Rendelj közvetlenül weboldalunkról

Feltöltheted számítógépeden tárolt fényképidet vagy közvetlenül rendelhetsz Facebookon, Instagramon vagy Google Photos-on szinkronizált képeidből is.

Fényképrendelés

App

Töltsd le a applikációnkat

Applikáción keresztül feltöltheted fényképeidet a telefonodról weboldalunkra, vagy akár közvetlenül az app-on is leadhatod megrendelésed.

letöltés: Android    letöltés: iOs 

Kiosk 

Személyesen rendelés üzletünkben

 Hozd el képeid üzletünkbe telefonodon, memóriakártyán vagy pendrive-ra másolva és segítünk a képek feltöltésében, a rendelés leadásában.

Itt találod üzletünket


fotologus app
 

Képkeret

Minőségi fa- és műanyag képkeretek többféle stílusban. 10x15 cm-től akár 40x60 cm-ig.

Fotóalbum

Becsúsztatós és beragasztós fotóalbumok széles választékban. 24 db-tól akár 400 db fotó tárolására is.

Ajándékkártya

Tökéletes ajándékötlet. Papírképekhez, Fotókönyvekhez, Vászonképekhez vagy szabadon felhasználhatóan választható összeggel.

Online fotókidolgozás

Őrizd meg emlékeid papírképen! Rendelj papírképeket kedvenc fotóidból, nyomtasd ki a nyaralási fényképeket, a családról készült legjobb fotókat vagy a jeles alkalmakon készült felvételeket.

Digitális fotórendelés

1 fotokidolgozas4Digitális fotóidat úgy óvhatod meg a legbiztosabban, ha előhívatod őket velünk. Sokkal meghittebb a közös fotónézegetés, amikor a család tagjai egymás kezébe adják a fényképeket. Elektronikus képeidet igazán sokféleképpen előhívathatod nálunk. A hagyományos méreteken túl egészen apró és meglehetősen nagy méretben el tudjuk készíteni online megrendelésedet. A prémium képminőség mellett rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az online megrendelt digitális fotókidolgozás a lehető leggyorsabban elkészüljön, ezért a megrendelés után 3 órával már át is veheted üzletünkben képeidet. Házhoz szállítás esetén pedig másnapra már meg is érkezhet hozzád.

 

 


Fotóposzter

2 fotoposzter8

Magas minőségű 270g-os fotópapírra készült poszterrel nagy felbontású képeid hatalmas méretben köszönnek vissza, mely fali dekorációként kiválóan állják meg a helyüket. Hiszen a Canon 12 színes, fotorealisztikus nyomtatásnak köszönhetően prémium minőséget kapsz minden alkalommal.

Ha dekorálsz és nagyban gondolkodsz, kiváló alternatíva a fotóposzter rendelés. 40x50 cm-től 90x120 cm-ig bármilyen szabványos és egyedi méretű posztert elkészítünk, akár 24 óra alatt. Ahogy a normál fénykép előhívásnál itt is játszi könnyedséggel töltheted fel és rendelheted meg poszteredet online. Mivel ez egy rendkívül igényes fali dekoráció ezért a lehető legnagyobb - körülbelül 6000x4000 - pixelben töltsd fel oldalunkra a képet, de vigyázz, ne haladja meg a 25 MB méretet. Fotóposztert 3:4-es és 2:3-as arányban készítjük el.

A poszter valódi home decor, hiszen nem csak az általad készített fotókból tudod előhívatni, de megfelelő méretű internetről letöltött képeket is ugyanúgy feltölthetsz honlapunkra. Ezzel az elsőrangú nyomattal büszkén díszítheted lakás különböző helységeit, legyen szó családi emlékről a nappaliban, egy nagyszerű természeti fotóról a hálóban, vagy szuperhősös plakátról a gyerekszobában a fotóposzter az otthon minden pontján megállja a helyét. Amellett hogy tökéletes dekoráció, a poszter ajándéknak sem utolsó, egy szalaggal átkötött henger formájában igazán egyedi meglepetés.

Vedd át üzletünkben, vagy kérd házhoz szállítással az ország bármely pontjára, így 3-4 munkanapon belül már kezedben is tarthatod a fotóposztert.


Négyzetes fénykép

4 negyzetes fenykepNaponta posztolsz Instagramra? Legnépszerűbb képeidet telefonodról könnyedén megrendelheted négyzetes formátumban. Szakítsd a hagyományos fényképformákkal és válaszd a négyzetes fényképelőhívást. Rendelőfelületünkön közvetlenül az Instáról is betöltheted fotóidat.

Nálunk nem akadály négyzetes formátumú fotóid elkészítése. Próbáld ki most és vedd át képeid akár egy órán belül!

Ha az Instax képek méretét túl kicsinek találod nálunk a négyzetes fényképek legkisebb mérete 10x10 centiméteres, de ha nagy felbontású fényképed szeretnéd négyzet alakban kitenni a falra, beállíthatsz 30x30 cm-es arányt is. 

A négyzetes fénykép előhívás azok választása, akik aktívan jelen vannak a közösségi oldalakon, de nem elégszenek meg azzal, hogy a legjobban elkapott és megosztott pillanataik az online feledés homályába merüljenek.


Panoráma kép

5 panorama fenykepUtazásod során tájképet, vagy városi látképet készítettél és szeretnéd extra szélességben előhívatni? Egyedi technológiánknak köszönhetően panoráma képedet valódi fotópapírra tudjuk kidolgozni, melynek ez által kivételes tartóssága és fénykép minőségű színei lesznek.

Manapság minden okostelefon kamerája rendelkezik panoráma képkészítő funkcióval, ezáltal az átlagos fotóknál sokkal szélesebben örökíthető meg a panoráma.

Páratlan tájakon, városokban jártál? Szeretnéd teljes egészében élvezni kedvenc helyed látképét? Ebben az esetben a panorámakép a legjobb választás. Hosszúkás, szabványoktól eltérő méretarányú képeidet is megrendelheted nálunk.

Panoráma fényképnyomtatás három különböző oldalarányban lehetséges nálunk: 1:3-as, 1:4-es, valamint 1:6-os arányban, ezeken belül pedig megannyi méret közül választhatsz.


Igazolványkép online

6 igazolvanykep online9Ha igazolványképre van szükséged és van egy jó felvétel rólad, azt is pillanatok alatt meg tudod rendelni a szokásos igazolványkép szabvány méretekben (3,5x4,5 cm vagy 5x5 cm). Amennyiben a szigorú előírásoknak nem teljesen felel meg az általad felötlött fénykép kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot. Vedd át képeid üzletünkben vagy kérj házhozszállítást és pár nap múlva megérkeznek fényképeid.

 

 

 


Egyedi méretű fénykép

3 egyedi meretu fenykepMiért érnéd be az átlagossal, ha egyedi is lehetsz? A szabványtól eltérő kereted van? Fényképrendelőnkben milliméteres pontossággal megadhatod, mekkora fényképet szeretnél.

Egyedi méretű fénykép rendelésekor a rendelőszoftver automatikusan számolja az árat aszerint, hogy a beállított képméret melyik szabvány méretű lapra fér rá. Tehát annak a lapnak az árát kell megfizetni a lenti táblázat alapján, amelyre éppen ráfér a kép. Ha a kép kisebb mint a lap, akkor a kitöltetlen részek fehérek maradnak. A képek fotópapírról való kivágását nem vállaljuk, tehát az egyedi méretű képek egy nagyobb méretű fotópapíron lesznek elhelyezve fehér széllel.