Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

Kedves Megrendelőnk,

 

 A jelenleg is hatályos korlátozások értelmében üzletünk ugyan zárva tart, azonban a járvány kezdete óta tartó időszakban volt alkalmunk felkészülni a nehéz helyzetekre, hiszen szeretnénk ha megrendeléseid feldolgozásában a boltzár nem okozna fennakadást. Ezért laborunk, műhelyünk és webáruházunk továbbra is működni fog. Ennek értelmében a weboldalunkon leadott, házhozszállítással kért megrendelések zavartalanul kiküldésre kerülnek, termékeink elkészülési határidejei nem változnak.

 A bolti átvételes megrendeléseket csak a boltzár feloldása után tudjuk kiadni. Ha ezidő alatt, vagy korábban személyes átvétellel adtad le megrendelésed, de a boltzár ideje alatt van rá szükséged, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy a megrendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva és kérésedre átállítjuk azt futáros kiszállításra. Ebben az esetben a 20.000 Ft értékhatár alá eső megrendelésekre 1.490 Ft szállítási díjat számítunk fel. 

 Analóg laborunk is működik. Március 6-tól az analóg rendeléseket FilmFutár szolgáltatásunk igénybevételével tudod leadni, ahol egyszerűen, gyorsan, fennakadás- és kontaktusmentesen rendelheted meg analóg szolgáltatásainkat. Megpróbálunk lehetőséget biztosítani arra hogy személyesen adhasd le filmed kidolgozásra. Március 22. hétfőtől ügyeletet tartunk, melynek keretében 10:00 és 15:00 között elhozhatod üzletünkhöz a leadni kívánt munkát.

A leadás menete:

- Rendeld meg a kívánt szolgáltatást FilmFutárral

- Csomagold be filmed és a csomagra írd rá a neved és rendelésszámod

- Ha itt vagy az üzletnél, hívj minket a +36-1/58-58-999 számon és az üzleten kívül átvesszük a munkát.

 

Fontos hogy az üzletbe nem tudsz bejönni és fizetni, illetve kész munkákat átvenni sem lehetséges. Megrendelésed végösszegét online, a SimplePay rendszerén keresztül rendezheted. A feldolgozott nyersanyagot természetesen megőrizzük, de ha korábban van rá szükséged, futárral rendelve tudod házhozszállíttatni. Fizetett rendelés esetén a filmekről szkennelt fájlokat természetesen azonnal elküldjük, ahogyan eddig is.

 

 Ügyfélszolgálatunk a lezárás ideje alatt is zavartalanul üzemel, bármilyen kérés vagy kérdés esetén állunk rendelkezésedre.

 

Maradj otthon, rendelj online, vigyázzunk egymásra!

Fotológus