Szolgáltatások
0
Kosár

ÁSZF

 

1. Általános tudnivalók: A Fotológus webáruházat a Fotológus Kft. üzemelteti (továbbiakban Üzemeltető).

2. Vásárlási módok: Házhozszállítás: A megrendelt terméke(ke)t 1-2 munkanapos határidővel a GLS futárszolgálat juttatja el hozzád. Fizetésre előzetes bankkártyás fizetéssel, illetve készpénzben vagy bankkártyával, utánvéttel van mód az átvétel alkalmával a szállítást végző futárnak. A termékek házhozszállítását csak Magyarország területén belül vállaljuk. Személyes átvétel: Lehetőséged van a megrendelt termékeket a Blaha Lujza térnél található (1072 Budapest, Rákóczi út 38.) üzletünkben is átvenni, a rendelés teljesítéséről szóló értesítést követően. A webáruházban található árak és akciók kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek.

3. A webshopon keresztül történő vásárlás lépései: - Bejelentkezés/regisztráció: A Fotologus.hu webshopban regisztráció nélkül, vagy regisztráció után tudod vásárlói kosarad összeállítani. A honlap jobb felső sarkában lévő Belépés gombra kattintva regisztrálhatsz adataid megadásával vagy beléphetsz a már korábban megtörtént regisztráció esetén felhasználóneved vagy e-mail címed és jelszavad begépelésével. - Megrendelés: Miután végeztél a termékek kiválasztásával, szintén a jobb felső sarokban, a Kosár tartalma feliratra kattintva megkezdheted a termékek megrendelését. A következő oldalon a rendelési adatok megadásával juthatsz el a tényleges megrendelésig. A következő oldalon végül a Rendelés megerősítése gomb megnyomásával küldheted el megrendelésed.

4. A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei: Weboldalunkon két típusú -továbbértékesített, előre gyártott (pl. fotófilm, fotóalbum, képkeret, stb.), illetve egyedi, saját fényképpel ellátott- termék rendelhető. A két típusú termék rendelésének esetén más és más jogok illetik meg a feleket. - Előre gyártott termékek: Az elállási jog gyakorlásához írásban kell fordulni az Üzemeltetőhöz annak hivatalos email címén, vagy szóban telefonszámán: +36-1/58-58-999. Ebben az esetben az Üzemeltető online bankkártyás fizetés esetén arra a bankszámlára melyről a tranzakció történt, utánvétes fizetés esetén pedig az elérhetőségek valamelyikén megadott bankszámlaszámra visszautalja a Vásárló részére a szolgáltatás díját, melybe házhozszállítás esetén a fuvardíj nem tartozik bele. A termékek Üzemeltető részére visszaküldendők annak címére: Fotológus Kft. 1072 Budapest, Rákóczi út 38. - Saját fényképes termékek: Tekintettel arra, hogy a termékek a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pont alapján olyan nem előre gyártott terméknek minősülnek, amelyeket a fogyasztók utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állít elő az Eladó (egyedi termék), a Vásárlót nem illeti meg elállási jog.

5. Sérült, hibás termék javítása/cserélése (jótállás, szavatosság): Amennyiben egyedi termékeinket érinti a fent nevezett probléma, úgy az Üzemeltető elérhetőségein szükséges azt jelezni. Ebben az esetben Üzemeltető vállalja a termék (fotókönyv, fotónaptár, vászonkép, fotóprint) díjmentes elkészítését, és -amennyiben ez opció- a házhoz szállítást. A webshop-ban rendelt termékek esetén (fotófilmek, egyszerhasználatos fényképezőgépek, képkeretek, fotóalbumok, elemek, ajándékkártyák) a metódus megegyezik az egyedi termékek cseréjével.

6. Át nem vett termékek és leadott filmek kezelése: A webshopban rendelt termékeink esetén a személyes átvételre 30 nap áll a megrendelő rendelkezésére. A határidő lejárta után a megrendelést töröljük. Analóg filmkidolgozás esetén a leadott negatívokat és papírképeket 1 évig tároljuk, ezt meghaladóan azok előzetes értesítés nélkül megsemmisítésre kerülnek. Az egyedi termékek esetén (fotókidolgozás, fotónaptár, fotókönyv, vászonkép) az elkészült megrendeléseket - ha nincs egyéb rendelkezés - átvételig megőrizzük.

7. Egyéb rendelkezés: Mindent megteszünk személyes adataid és feltöltött fényképeid védelme érdekében, azonban feltörhetetlen rendszer nem létezik. Minden erőfeszítésünk ellenére 100%-ban nem tudjuk garantálni hogy egy ilyen irányú külső cselekmény nem fog bekövetkezni. Ezért arra kérünk, hogy rendkívül személyes, féltett, vagy szenzitív tartalmú fényképidet csak ennek tudatában töltsd fel rendszereinkbe.