Szolgáltatások
0
Kosár
Fotónaptár saját fényképekből
Könnyen készíthetsz kiváló minőségű naptárat saját fotóiddal, egyedi névnapokkal , hogy minden nap emlékeztessenek a boldog pillanatokra!
Fotónaptár készítése

naptar akcio 2023 dec

Válassz fotónaptáraink közül

falinaptar_20242

Falinaptár

Falinaptár, 12+1 lapos, névnapokkal és ünnepnapokkal, A4 és A3 méretben. Sokféle gyönyörű design. Akár 9 fénykép laponként. Prémium fotópapír, fémspirállal.

2 990 Ft-tól

asztali_naptar_20249

Asztali naptár

Asztali fotónaptár, álló A5-ös méretben. Oldalanként beállítható számtalan háttér, szerkeszthető névnapok. Valódi matt fotópapír, fémspirálozás, keménypapír állvány.

2 490 Ft-tól

eves_naptar_20248

Éves naptár

1 lapos, egész éves falinaptár A4 és A3 méretben. Számtalan háttér közül választhatsz, a lapra több fotó is elhelyezhető. Valódi matt fotópapíron.

990 Ft-tól

Fotónaptárak kedvezményes árai:

 naptar arak web

 

Varázsold olyanná Fotónaptárad, ahogy a legjobban tetszik Neked!

fotonaptar keszites szerkesztes

Egyedülálló naptárak a legújabb dizájnokkal

Az új fotónaptár dizájnok segítségével olyan naptárakat készíthetsz, amik tényleg tükrözik az egyéniségedet és stílusodat. Legyen szó minimalista vonalakról, élénk színekről vagy éppen természeti motívumokról, itt mindenki megtalálhatja a kedvére való dizájnt.

uj naptar mintak fotonaptar

 

naptar app banner

Blog bejegyzések

Fotónaptár készítés saját fényképeidből

A saját fényképekkel készíthető fotónaptár egy remek ajándék lehet barátoknak és családtagoknak, vagy akár saját magunknak is. Egy fotónaptár, ami valóban személyre szabott, és az életed fontos pillanatait őrzi meg.

Fotónaptár - Az Egyedi Ajándék Ötlet

Ha egy olyan ajándékot keresel, amely valóban különleges és személyes, akkor a saját fényképekkel készíthető naptár tökéletes választás. A testreszabható névnapokkal ellátott fotónaptár egy egész éven át elkísér, emlékeztetve azokra a fontos napokra, amelyek számítanak. Legyen szó születésnapokról, évfordulókról vagy más különleges alkalmakról, ez a naptár mindig időben emlékeztet.

Egyedi Hátterek és Testreszabható Design

A saját fényképes naptár elkészítése egyszerűen és gyorsan történik a webes rendelőfelületünkön. Csak válaszd ki a képeidet, és illeszd be őket a naptárdizájnba. Több fényképet is elhelyezhetsz egy lapon, valamint számtalan háttérből választhatsz, lehetőséget adva a saját kreatív ötleteid megvalósítására. Így minden hónap egyedi stílusban ragyog majd.

Valódi Fotópapír - Kiváló Minőségű és Tartós

A fotónaptárjainkat valódi fotópapírra készítjük, amely kiváló minőségű és rendkívül tartós. A fényképek élénkek és részletgazdagok maradnak, éveken át megőrizve az emlékeket.

 

falinaptar fotologus

Falinaptár

Tervezd meg az évedet egyedi fotónaptárral, amely két különböző méretben rendelhető. Ez a falra akasztható fotónaptár lehetővé teszi, hogy minden hónapban újraélhesd kedves emlékeidet. A spirálozott kialakításnak köszönhetően könnyedén lapozhatsz és a hónapról hónapra változó fotóidat csodálhatod meg. Legyen szó otthoni dekorációról vagy ajándékozásról, ez az egyedi fotónaptár kiváló választás. Személyes emlékeket és minőséget kínál, így minden nap különlegessé válik. Rendelj most, hogy egyedi fotónaptárral színesítsd a napjaidat egész évben! Egyedi ajándékötletként is kiválóan funkcionál, és garantáltan lenyűgözi majd azokat, akiknek ajándékozod.

 

 

 

asztali naptar fotologus

Asztali naptár

Varázsolj egyéni stílust otthonodba vagy irodádba saját fényképekkel készíthető fotónaptárral! Spirálozott kivitelben, kemény karton talpon álló, így könnyen asztalra is helyezheted és minden hónapban újraélheted kedves emlékeidet. Ez az egyedi fotónaptár kiváló dekoráció és praktikus eszköz is egyben. Legyen szó saját használatról vagy ajándékötletről, ezzel az egyedi fotónaptárral garantáltan maradandó emlékeket alkothatsz. Rendelj most, hogy személyessé tedd a napjaidat, vagy lepd meg szeretteid egyedi ajándékkal, amely mindig emlékezteti őket a fontos pillanatokra.

 

 

 

 

 

eves naptar fotologus

Éves naptár

Tedd emlékezetessé az éved egy lapos, saját fényképes fotónaptárral! Válassz a számtalan elérhető háttér közül, illessz be akár 9 saját fényképet, így minden fontos pillanat elfér. Ha szeretnéd, be is keretezheted, és könnyedén falra akaszthatod, hogy mindig lásd az emlékeidet. Ez az egyedi fotónaptár tökéletes ajándékötlet is, amivel szeretteidet meglepheted, és együtt örülhettek a közös emlékeiteknek. Rendelj most, és élvezd, ahogy a saját fényképeid életre kelnek ebben a gyönyörű fotónaptárban!