Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
 
Fotónaptár
Készíts fotónaptárat saját fényképeidből, válassz háttértémáink közül és szerkessz nagyon egyszerűen online. Rendelj egy típusból legalább 6 db-ot, hogy Tiéd legyen a 40% kedvezmény.
Fotónaptárat készítek

Fotónaptár

1 190 Ft-tól
Méretek / árak

Válassz számtalan naptárhátterünk közül!

Egy lapra akár több képet is elhelyezhetsz.

A naptárszerkesztést bármikor megszakíthatod, majd újrakezdheted, ha regisztráltál.

A szerkesztés lépéseit automatikusan mentjük, így nem veszhet el munkád.

Mennyiségi kedvezmény már a harmadik fotónaptár rendelésekor.

Akár eltérő mintájú fényképes naptár is rendelhető más-más fényképekkel, a kedvezmények így is összeadódnak!

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 3-4 munkanap
Házhozszállítás: 4-5 munkanap

 

Fotónaptár készítés saját fényképeidből

Egyedi fotónaptár kollekció, amit nem csak a 100 választható háttér tesz különlegessé. Mindössze a legszebb emlékeidről készült saját fényképekre lesz szükség, hogy a naptár készítés online megvalósítása könnyed ujjgyakorlat legyen.

 A fotónaptárad igényes fotópapírra készül három különböző méretben, névnapokkal együtt, az ingyenes naptár készítő program segítségével pedig a tervezés is egyszerűen megoldható. Percek alatt elkészíthetsz tehát szívhez szóló és igazán személyes ajándékot a családtagjaidnak, vagy a barátaidnak.

 A fényképes naptár egész évben örömmel fogja eltölteni az ajándék fogadóját, amikor csak ránéz. Csak válaszd ki a legkedvesebb fényképeket, és keress egy szép attraktív naptármintát a sokszínű, kizárólag nálunk elérhető választékból! Az asztali vagy falinaptár készítés egyaránt megoldható is akár éves, vagy akár havi bontású változatban. A naptár készítő program használatával minden hónaphoz külön fényképet illeszthetsz, miközben a borítóra egy további különleges kép is kerülhet!

 A fotónaptár felidézheti egy emlékezetes esemény felejthetetlen pillanatait, az adott hónaphoz fűződő közös emlékeket, vagy az év 12 hónapjában fotózott saját tájképeidet. Állítsd össze az éves galériád egyedi naptár formájában, hogy minden hónap feldobja a szürke heteket, hétköznapokat.

 A fotónaptár készítés rendkívül egyszerű, és meglepő gyorsasággal készen van. Elsőként ki kell választanod, hogy A3-as, vagy A4-es egylapos, A4-es 12+1 lapos falinaptár, vagy asztali naptárkészítés a cél.

 Utána már csak fel kell töltened a képeket a naptár készítő program segítségével, ki kell választanod a különböző témákba kategorizált háttereket, majd a megfelelő hónaphoz be kell húznod az oda tervezett fényképed, és kész is a fotónaptár. Látod? Gyerekjáték :)

Minden fotónaptár egyedi munka. A fotótechnológiával levilágított és előhívott lapokat – 12+1 lapos naptárak esetén – spirálozzuk, hogy ne csak áthajtani tudd a következő lapot, de ügyesen el is távolíthatod azt, eltéve emlékbe.

Az asztali fotónaptár nem csak otthon, de a munkahelyi íróasztalon is szó szerint megállja a helyét, hiszen a keménypapírból készült stabil kihajtható lábának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető.

Varázsold az egész évet szép emlékekkel még színesebbé az egyedi fotónaptár által.