Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
 fotonaptar banner
Fotónaptár a Te fényképeiből
Minden hónap egy szép emlék. Egy igazán egyedi és hasznos ajándék. Fali és asztali naptárak, többféle méretben, névnapokkal.
Rendelj Fotónaptárt a saját fotóidból
Fotónaptárat készítek

Fotónaptár

990 Ft-tól
Méretek / árak

Válassz számtalan naptárhátterünk közül!

Egy lapra akár több képet is elhelyezhetsz

A szerkesztést bármikor megszakíthatod, majd újrakezdheted, ha regisztráltál

A szerkesztés lépéseit automatikusan mentjük, így nem veszhet el munkád

Mennyiségi kedvezmény már a második naptár rendelésekor

Rendelhetsz akár eltérő mintájú naptárakat más-más fényképekkel, a kedvezmények így is összeadódnak!

Gyakori kérdések
Átvehető üzletünkben: 1-3 munkanap
Házhozszállítás: 3-4 munkanap
fotologus-fenykepes-naptar-fali-12-1-lapos

Falinaptár 12+1 lapos

Falinaptár 12+1 lapos   Falinaptár magyar névnapokkal 20x30cm vagy 30x45cm-es méretben. Több, mint 100 féle naptár háttér közül választhatsz Egy lapra több képet is elhelyezhetsz A szerkesztést bármikor megszakíthatod, majd újrakezdheted A szerkesztés lépéseit automatikusan mentjük, így nem veszhet el munkád Korábbi rendeléseidből bármikor újra rendelhetsz Igazi fotópapír, fémspirálozással

fotologus-fenykepes-naptar-asztali2

Asztali naptár

Asztali naptár   Asztali naptár magyar névnapokkal Több, mint 100 féle naptár háttér közül választhatsz Egy lapra több képet is elhelyezhetsz A szerkesztést bármikor megszakíthatod, majd újrakezdheted A szerkesztés lépéseit automatikusan mentjük, így nem veszhet el munkád Korábbi rendeléseidből bármikor újra rendelhetsz Igazi fotópapír, fémspirálozással

1-lapos-falinaptar

Falinaptár éves 1 lapos

Falinaptár 1 lapos   1 lapos éves falinaptár éves osztásban Több, mint 100 féle naptár háttér közül választhatsz Egy lapra több képet is elhelyezhetsz A szerkesztést bármikor megszakíthatod, majd újrakezdheted A szerkesztés lépéseit automatikusan mentjük, így nem veszhet el munkád Korábbi rendeléseidből bármikor újra rendelhetsz

Fotónaptár készítés saját fényképeidből

Nem csak a 100 választható háttér miatt egyedi fotónaptár kollekciónk. Te és legszebb emlékeidről készült saját fényképek is kellenek hozzá. 3 különböző méretben, névnapokkal és valódi fotópapírra készül fotónaptárad.

Percek alatt elkészíthetsz egy igazán személyes ajándékot családtagjaidnak vagy barátaidnak! Alkoss egy fotónaptárat, ami egész évben örömmel fogja eltölteni a megajándékozottat, amikor csak ránéz! Válaszd ki a legkedvesebb fényképeket és keress egy szép naptármintát a sokféle, csak nálunk elérhető választékból! Készíthetsz asztali vagy falinaptárat is akár éves, akár havi bontású változatban. A naptáraknál minden hónaphoz külön fényképet illeszthetsz, sőt a borítóra egy további különleges kép is kerülhet!

Egy esemény pillanatai, az adott hónaphoz fűződő közös emlékek, vagy saját tájképeid melyeket az év 12 hónapjában fotóztál – állítsd össze az éves galériád, hogy minden hónap feldobja a szürke heteket, hétköznapokat.

A fotónaptár készítés rendkívül egyszerű, ezért nagyon gyorsan készen van. Ha már eldöntötted, hogy A3-as, vagy A4-es egylapos, A4-es 12+1 lapos, vagy asztali fotónaptárat szeretnél, akkor már csak a fel kell töltened a képeket a szerkesztő felületnél, ki kell választanod a különböző témákba kategorizált háttereket és a megfelelő hónaphoz be kell húznod az oda tervezett fényképed. Látod? Gyerekjáték :)

Minden fotónaptár egyedi munka. A fotótechnológiával levilágított és előhívott lapokat – 12+1 lapos naptárak esetén – spirálozzuk, hogy ne csak áthajtani tudd a következő lapot, de ügyesen el is távolíthatod azt, eltéve emlékbe.

Az asztali fotónaptár nem csak otthon, de a munkahelyeden az íróasztalon is szó szerint megállja a helyét, hiszen kemény papírból készült stabil kihajtható lábának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető.

Varázsold az egész évet szép emlékekkel még színesebbé.