Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

Igazolványkép készítés 5 perc alatt a Blaha Lujza térnél

Igazolványképek bérlet, vízum vagy bármilyen egyéb felhasználási területre, szabványos és egyedi méretben.

Fehér háttér előtt készülő biometrikus és magyar szabvány szerinti igazolványképek bármilyen dokumentumhoz.  Digitális és papír alapú fényképeket egyaránt készítünk.

 Mennyibe kerül az igazolványkép?

Igazolványkép 4 db: 2000 Ft

Digitális igazolványkép: 2000 Ft
Digitális és 4 db papírkép: 2500 Ft


Hol vagyunk?

1072. Budapest, Blaha Lujza tér
Rákóczi út 38. (utcáról nyíló üzlet) Meddig van nyitva az üzlet?

Munkanapokon 10-18 óráig várunk.


 Kérdésed van?

+36-1/5858-999


 

Sokan azt mondják: "Mindegy milyen lesz a fotó, úgyis csak igazolványképnek kell". Mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy Te is sokkal boldogabb leszel egy jól sikerült felvétel után, hiszen éveken keresztül elkísér. A fotózást ezért addig ismételjük amíg elégedett nem leszel a képpel.

Minden munkanapon 10-18 óra között várjuk vendégeinket, hogy percek alatt kiváló minőségű igazolványképet készíthessünk róluk. Bejelentkezés nem szükséges.

Várunk Budapest belvárosában, minden irányból könnyen megközelíthető helyen, a Blaha Lujza térnél.

Igazolványkép készítés digitális technikával néhány perc alatt. Bármilyen szabványos vagy egyedi képméretet elkészítünk. A felvételeket addig ismételjük, amíg Te elégedett nem leszel az elkészült képpel. Fizetned csak a megrendelt képért kell.

 

Biometrikus fénykép készítés

Biometrikus igazolványképet készítünk szabványos fehér háttérrel, világítással és képkivágással, előírás szerinti méretezéssel. A biometrikus fényképek árai megegyeznek a hagyományos igazolványkép készítés áraival

 

Vízumlottó (DV Lottery)

A vízumlottóhoz készülő fényképek speciális beállításokat igényelnek. Az elkészült képeket pontosan méretezve digitális formában emailben adjuk át.

 

Vízumkép, USA vízum, Orosz vízum

Ahány ország, annyiféle követelmény a vízumképekkel kapcsolatban. Ne fáradj többször azért, mert igazolványképed a nagykövetségen esetleg nem fogadják el! Üzletünkben bármely ország szabványos vízumképét elkészítjük a normál igazolványkép áráért!

 

Digitális igazolványkép

Digitális igazolványkép készítés önéletrajzhoz vagy igazolványokhoz. Egyedi méretek beállítása, mind képkivágás, mind felbontás tekintetetében kérhető. Igény szerint kisebb bőrhibák javítása ingyenesen, bonyolultabb retusmunkákat felár ellenében végezzük!

 

 Nemzetközi jogosítvány fotó

Nemzetközi jogosítványhoz is készítünk a szabványoknak megfelelő méretű képet.

 

Önéletrajz fotó

Fehér háttér előtt az igazolványképnél tágabb kivágással készülő fotó, több beállítással, hogy biztosan a legjobb képet kapd!

 

 További kérdésed van: Klikk a Gyakori Kérdésekhez