Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

Igazolványkép készítés 5 perc alatt a Blaha Lujza térnél

Igazolványképek bérlet, vízum vagy bármilyen egyéb felhasználási területre, szabványos és egyedi méretben. Fehér háttér előtt készülő biometrikus és magyar szabvány szerinti igazolványképek bármilyen dokumentumhoz.  Digitális és papír alapú fényképeket egyaránt készítünk.

Igazolványkép készítés Budapesten

1072. Budapest,Rákóczi út 38. (Fotológus üzlet)

  Blaha Lujza tér

 Meddig van nyitva az üzlet?

Munkanapokon 10-18 óráig várunk.


 Mennyibe kerül az igazolványkép?

Igazolványkép 4 db: 2990 Ft

Az elkészült felvételből 4 db papírképet készítünk a szükséges méretben és kérésre az eredeti fényképet díjmentesen elküldjük emailben is.


 Kérdésed van?

+36-1-58-58-999

 Klikk a Gyakori Kérdésekhez


 Van egy jó fotód amit igazolványképként szeretnél online megrendelni?

Ha igazolványképre van szükséged és van egy jó felvétel rólad, azt is pillanatok alatt meg tudod rendelni a szokásos igazolványkép szabvány méretekben (3,5x4,5 cm vagy 5x5 cm). Vedd át képeid üzletünkben vagy kérj házhozszállítást és pár nap múlva megérkeznek fényképeid. Az otthon készített fényképek nem minden esetben felelnek meg hivatalos célokra, ezért garanciát csak a nálunk fotózott igazolványképekre tudunk vállalni! Amennyiben biztosra szeretnél menni, készíttesd igazolványképed üzletünkben!

Kattints ide és rendelj online igazolványképet

 


 Sokan azt mondják: "Mindegy milyen lesz a fotó, úgyis csak igazolványképnek kell". Mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy Te is sokkal boldogabb leszel egy jól sikerült felvétel után, hiszen éveken keresztül elkísér. A fotózást ezért addig ismételjük amíg elégedett nem leszel a képpel.

Minden munkanapon 10-18 óra között várjuk vendégeinket, hogy percek alatt kiváló minőségű igazolványképet készíthessünk róluk. Bejelentkezés nem szükséges.

Várunk Budapest belvárosában, minden irányból könnyen megközelíthető helyen, a Blaha Lujza térnél.

Igazolványkép készítés digitális technikával néhány perc alatt. Bármilyen szabványos vagy egyedi képméretet elkészítünk. A felvételeket addig ismételjük, amíg Te elégedett nem leszel az elkészült képpel. Fizetned csak a megrendelt képért kell.


Biometrikus fénykép készítés

Biometrikus igazolványképet készítünk szabványos fehér háttérrel, világítással és képkivágással, előírás szerinti méretezéssel. A biometrikus fényképek árai megegyeznek a hagyományos igazolványkép készítés áraival

 

Vízumlottó (DV Lottery)

A vízumlottóhoz készülő fényképek speciális beállításokat igényelnek. Az elkészült képeket pontosan méretezve digitális formában emailben adjuk át.

 

Vízumkép, USA vízum, Orosz vízum

Ahány ország, annyiféle követelmény a vízumképekkel kapcsolatban. Ne fáradj többször azért, mert igazolványképed a nagykövetségen esetleg nem fogadják el! Üzletünkben bármely ország szabványos vízumképét elkészítjük a normál igazolványkép áráért!

 

Digitális igazolványkép

Digitális igazolványkép készítés önéletrajzhoz vagy igazolványokhoz. Egyedi méretek beállítása, mind képkivágás, mind felbontás tekintetetében kérhető. 

 

 Nemzetközi jogosítvány fotó

Nemzetközi jogosítványhoz is készítünk a szabványoknak megfelelő méretű képet.