Szolgáltatások
0
Kosár

igazolvanykep keszites fotologus

Igazolványkép készítés bejelentkezés nélkül. Üzletünkben tapasztalt kollégáink 10 perc alatt elkészítik, kinyomtatják, kivágják és elküldik emialben új igazolványképed. Egyedi méretű, ritka szabvánnyal rendelkező igazolványképre van szükséged? Vízumköteles országba utazol? Semmi gond: Bármely méretben el tudjuk készíteni fotód, a legszigorúbb elvárásoknak megfelelően. Erre garanciát is vállalunk. 

Várunk minden hétköznap 10 és 18 óra között Budapest belvárosában, Blaha Lujza téri üzletünkben: 

 


Áraink:

4 db nyomtatott igazolványkép és a digitális kép emailben: 3990 Ft
+ 4 db másolat nyomtatása: 1990 Ft


Kérdésed van?

Összeállítottuk a leggyakrabban feltett kérdések listáját, melyet a válaszokkal együtt itt megtalálsz:

Gyakori Kérdések


Online igazolványkép rendelés
Ha igazolványképre van szükséged és van egy jó fotó Rólad, azt is pillanatok alatt meg tudod rendelni a szokásos igazolványkép szabvány méretekben (3,5x4,5 cm vagy 5x5 cm). Vedd át képeid üzletünkben vagy kérj házhozszállítást és pár nap múlva megérkeznek fényképeid. Az otthon készített fényképek nem minden esetben felelnek meg hivatalos célokra, ezért garanciát csak a nálunk fotózott igazolványképekre tudunk vállalni! Amennyiben biztosra szeretnél menni, készíttesd igazolványképed üzletünkben!

Online igazolványkép


Sokan azt mondják: "Mindegy milyen lesz a fotó, úgyis csak igazolványképnek kell". Mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy Te is sokkal boldogabb leszel egy jól sikerült felvétel után, hiszen az éveken keresztül elkísér. A fotózást ezért addig ismételjük amíg elégedett nem leszel a képpel. 


Főbb igazolványképek

Biometrikus útlevélfénykép készítés

Biometrikus útlevélfotót készítünk szabványos fehér háttérrel, világítással és képkivágással, előírás szerinti méretezéssel. Iskolai beiratkozáshoz is ez a tíípus a jó választás.

Vízumlottó (DV Lottery)

A vízumlottóhoz készülő fényképek speciális beállításokat igényelnek. Az elkészült képeket pontosan méretezve digitális formában emailben adjuk át. 

Vízumkép, USA vízum

Ahány ország, annyiféle követelmény a vízumképekkel kapcsolatban. Ne fáradj többször azért, mert igazolványképed a nagykövetségen esetleg nem fogadják el! Üzletünkben bármely ország szabványos vízumképét elkészítjük a normál igazolványkép áráért! 

Nemzetközi jogosítvány fotó

Nemzetközi jogosítványhoz is készítünk a szabványoknak megfelelő méretű képet.