Szolgáltatások
0
Kosár

Négyzetes fénykép

199 Ft-tól
Méretek / árak

Szakíts a klasszikus méretekkel, rendelj négyzetes fotókat! 13x13, 15x15, 20x20, vagy 30x30 cm-es méretekben. Kérheted matt, illetve fényes felülettel.

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 1-2 munkanap
Házhozszállítás: 2-3 munkanap

Négyzetes fénykép

Szakíts a klasszikus méretekkel, rendelj négyzetes fotókat 13x13, 15x15, 20x20, vagy 30x30 cm-es méretekben. Ahogy a Standard fotókidolgozás esetében is, négyzetes fotóidat is kérheted matt, illetve fényes felülettel.

Nálunk nem akadály négyzetes formátumú fotóid elkészítése. Sőt, rendelőfelületünkön a szabványos méretarányú fotóidat is négyzetre szabhatod, így arra sincs szükség, hogy eredeti fotód ilyen arányú legyen. Próbáld ki most és vedd át képeid akár három órán belül!

Legnépszerűbb képeidet telefonodról is könnyedén megrendelheted négyzetes formátumban. Szakíts a hagyományos fényképformákkal és válaszd a négyzetes fényképelőhívást. A négyzetes fényképek méretüktől függően könnyedén elhelyezhetők képkeretben is. Egyenlő oldalaiknak köszönhetően olyan mozaik alakzatokat hozhatsz létre, melyek már igazi fali dekorációnak számítanak.

A négyzetes fényképelőhívás azok választása, akik aktívan jelen vannak a közösségi oldalakon, de nem elégszenek meg azzal, hogy a legjobban elkapott és megosztott pillanataik az online feledés homályába merüljenek.

A négyzetes fotó akár egy önálló stílus, mely népszerűségének köszönhetően egyre nagyobb teret nyer magának. Hogy miért ilyen felkapott? Ennek egyértelmű magyarázata az Instagram felhasználók egyre növekvő közönsége, az Instax fényképek divatja valamint a Polariod fotók reneszánsza. Viszont a négyzetes fotókidolgozáshoz nincs szükség speciális fényképezőgépet és borsos árú filmeket beszerezni.

Nincs mennyiségi korlátozás, rövid időn belül prémium minőségű négyzetes fényképek tulajdonosa lehetsz, hiszen rendelőfelületünk használata egyszerű, a minőséget és a gyorsaságot pedig mi garantáljuk.