Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

Négyzetes fénykép

100 Ft-tól
Méretek / árak

Négyzetes formátumú képek többféle méretben

 

13x13 cm, 15x15 cm vagy 30x30 cm méretben.

 

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 1-2 munkanap
Házhozszállítás: 2-3 munkanap

Négyzetes fénykép

Nálunk nem akadály négyzetes formátumú fotóid elkészítése. Sőt, rendelőfelületünkön a szabványos méretarányú fotóidat is négyzetre szabhatod, így arra sincs szükség, hogy eredeti fotód ilyen arányú legyen. Próbáld ki most és vedd át képeid akár egy órán belül!

Naponta posztolsz Instagramra? (Akkor kövesd a Fotológus oldalát is ) Legnépszerűbb képeidet telefonodról könnyedén megrendelheted négyzetes formátumban. Szakítsd a hagyományos fényképformákkal és válaszd a négyzetes fényképelőhívást. Ha szakítasz a hagyományokkal, szakíts stílusosan. A négyzetes fényképek méretüktől függően könnyedén elhelyezhetők fotóalbumban és a faladon egyaránt. Egyenlő oldalaiknak köszönhetően olyan mozaik alakzatokat hozhatsz létre, melyek már valódi fali dekorációnak számítanak.

Ha az Instax képek méretét túl kicsinek találod nálunk a négyzetes fényképek legkisebb mérete 10x10 centiméteres, de ha nagy felbontású fényképed szeretnéd négyzet alakban kitenni a falra, beállíthatsz 1x1 méteres arányt is. Az már csak hab a tortán, hogyha egy nagy négyzetes fényképet négy egyenlő részre vágsz ablakszerűen és úgy hívatod elő - így összeillesztve szinte tapétaként is kirakhatod.

A négyzetes fénykép előhívás azok választása, akik aktívan jelen vannak a közösségi oldalakon, de nem elégszenek meg azzal, hogy a legjobban elkapott és megosztott pillanataik az online feledés homályába merüljenek.

A négyzetes fotó akár egy önálló stílus, mely népszerűségének köszönhetően egyre nagyobb teret nyer magának. Hogy miért ilyen felkapott? Ennek egyértelmű magyarázata az Instagram-használók egyre növekvő közönsége, az Instax fényképek divatja valamint a Polariod fotók reneszánsza. Viszont a négyzetes fotókidolgozáshoz nincs szükség speciális fényképezőgépet és borsos árú filmeket beszerezni.

Nincs mennyiségi korlátozás, rövid időn belül prémium fotó minőségű négyzetes fényképek tulajdonosa lehetsz, hiszen rendelő felületünk használata egyszerű, a minőséget és a gyorsaságot pedig mi garantáljuk.