Szolgáltatások
0
Kosár

Mi a Fotológus? Látszólag egy cég, aki fotóelőhívással foglalkozik, azonban több annál, filozófia. Az emlékek iránti elkötelezettség filozófiája…

Mi itt a Fotológusnál hiszünk abban, hogy az általunk előhívott fényképek a Te emlékeidnek a hordozói. A fontos emlékeké. Amik talán már a fotó elkészítésének pillanatában is fontosak voltak, vagy idővel váltak fontossá. Ezért ennek megfelelően kezeljük emlékeidet. Vigyázunk rájuk, óvjuk őket, segítjük újraszületésüket, hogy ahányszor az albumban vagy egy szép keretben a képekre tekintesz, újra meg újra átélhesd, megoszthasd szeretteiddel mindazokat az érzéseket, amiket a múlt üzen. Ezért is választottuk szlogenünkké: Életre keltjük emlékeid!

Célunk, hogy a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelő fotószolgáltatást nyújtsuk minden fényképezést kedvelő ügyfelünknek.

A kiváló minőséghez kiváló alapanyagokra és szakemberekre van szükségünk. Üzletünk ezért kizárólag a legjobb Kodak vegyszerekkel és Fuji fotópapírokkal dolgozik, munkatársaink pedig legalább 10 éve foglalkoznak fotókidolgozással.

Folyamatos szolgáltatás bővítéseinknek köszönhetően jelenleg színes negatív kidolgozással, fekete-fehér negatív, dia, és digitális kidolgozással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Saját fejlesztésű online fényképrendelést lehetővé tevő programunkat sok év tapasztalatával csiszoltuk olyanná, hogy mindenki számára könnyen kezelhető, mégis a legszélesebb egyedi igények kielégítésére is alkalmas legyen.

Reméljük Téged is mihamarabb ügyfelünkként üdvözölhetünk üzletünkben vagy online megrendelőink között!

 

Fotológus Kft.