Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
Vászonkép készítés
A legegyedibb fali dekoráció, valódi fotóminőségben Varázsold lakásod meghitt otthonná saját fényképeidből készült Vászonképekkel. Családi portré, panoráma fénykép, vagy kedvenc karakter? Töltsd fel képed és szerkessz most Vászonképet
Vászonkép készítés

Vászonkép

4 000 Ft-tól
Méretek / árak

20x20 cm-től 100x150 cm-ig közel 400 féle méretben!

Valódi 100% pamut művész vászon

Valódi fotóminőség, 12 színes ink jet nyomtatás

Időtálló, fakulás mentes nyomtatás, akár 100 év tartósság

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 2-3 munkanap
Házhozszállítás: 3-4 munkanap

 Vászonképek saját fotóidból

Varázsold különlegessé lakásod vászonképeinkkel! Válassz klasszikus, négyzetes, egyedi vagy panoráma méretet.

Egyedi méretek esetében a rövidebb oldal 20 és 100 cm között 5 cm-es lépésenként állítható be, a hosszabb oldal 20-150 cm között 5 centinként (100-150 cm között 10 centinként) állítható.

A vászonkép elkészítéséhez szükségünk van egy jó minőségű, magas felbontású képre. Nagyformátumú nyomtatónkkal kiváló nyomatokat készítünk a vászonra, melyet vakrámára feszítünk. A nyomtatáshoz vízbázisú technológiát használunk, így a nyomat képe kiváló lesz, jó színtartással és éles képpel. Töltsd fel rendelőfelületünkre a nyomtatni kívánt képet, válaszd ki a méretet, majd a szerkesztés után már csak várnod kell az e-mailt és az sms-t elkészült rendelésedről.

A minőség, az egyszerűség és a kreativitás jegyében olyan termékeket alkottunk, melyek alapvetően letisztultak, mégis rendkívül egyszerűen használható rendelőfelületeink egy kis leleményességgel párosítva nem mindennapi produktummal ajándékozhatnak meg minket. Minden termékünket helyben, kézzel készítjük, így ügyelve az elvárható maximális minőségre, mégis páratlanul rövid határidőkkel dolgozunk, így ha az utolsó pillanatban rendelted meg a terméket és szinte azonnal van rá szükséged, számunkra ez sem jelenthet akadályt.

Kollázs vászonkép

A kollázs vászonképet azoknak ajánljuk, akik egyszerre több fotót is szeretnének egy vászonképen viszontlátni. Nagyszerű módja egy nyaralás kedvenc fotói esztétikus megjelenítésének, de bármilyen esemény, ünnep, nagy nap emlékeit is örömmel élheted újra, akárhányszor csak a faladra pillantasz.

Rengeteg elrendezés mintából választhatod ki a képeid mennyiségének és üres falfelütednek megfelelőt. A fotóid feltöltése után a megfelelő képhelyekre való behúzással tulajdonképpen majdnem el is készültél a kollázzsal. Ha szükséges, a szerkesztőfelületen a fotóra kattintás után szerkesztheted képeid, méretezheted, levághatod a felesleges részeket, különböző szűrőkkel módosíthatod őket.

Rendelésed leadása után fotorealisztikus nyomtatónkkal kiváló nyomatot készítünk a vászonra, melyet vakrámázott vászonképeinkhez hasonlóan 2 cm-es mélységű vakrámára (feszítő lécekre) feszítünk.