Szolgáltatások
0
Kosár
Vászonkép készítés
Képzeld csak el, ahogy a nappali falán ott lóg az egyik utazás alkalmával készült legjobb családi fotó, egy általad fényképezett tájkép, vagy a házikedvencedről készült vicces fotó. Ugye, hogy sokkal otthonosabbá tenné a lakást?
Vászonkép készítés

Vászonkép

5 990 Ft-tól
Méretek / árak

20x20 cm-től 90x100 cm-ig közel 300 féle méretben!

Valódi 100% pamut művész vászon

Valódi fotóminőség, 12 színes ink jet nyomtatás

Időtálló, fakulásmentes nyomtatás, akár 100 év tartósság

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 2-3 munkanap
Házhozszállítás: 3-5 munkanap

 Vászonképek saját fotóidból

Varázsold különlegessé lakásod vászonképeinkkel! Válassz klasszikus, négyzetes, egyedi vagy panoráma méretet.

A vászonkép elkészítéséhez szükségünk van egy jó minőségű, magas felbontású képre. Nagyformátumú nyomtatónkkal kiváló nyomatokat készítünk a vászonra, melyet vakrámára feszítünk. A nyomtatáshoz vízbázisú technológiát használunk, így a nyomat képe kiváló lesz, jó színtartással és éles képpel. Vigyázz! A vizes alapú festék használata miatt vászonképeinket csak puha, száraz anyaggal tisztítsd, a nedves, tisztítószeres kendők és anyagok elmaszatolják a festéket! Töltsd fel rendelőfelületünkre a nyomtatni kívánt képet, válaszd ki a méretet, majd a szerkesztés után már csak várnod kell az e-mailt és az sms-t elkészült rendelésedről.

A minőség, az egyszerűség és a kreativitás jegyében olyan termékeket alkottunk, melyek alapvetően letisztultak, mégis rendkívül egyszerűen használható rendelőfelületeink egy kis leleményességgel párosítva nem mindennapi produktummal ajándékozhatnak meg minket. Minden termékünket helyben, kézzel készítjük, így ügyelve az elvárható maximális minőségre, mégis páratlanul rövid határidőkkel dolgozunk, így ha az utolsó pillanatban rendelted meg a terméket és szinte azonnal van rá szükséged, számunkra ez sem jelenthet akadályt.

Rendelésed leadása után fotorealisztikus nyomtatónkkal kiváló nyomatot készítünk a vászonra, melyet 2 cm-es mélységű vakrámára (feszítő lécekre) feszítünk. A vakráma élére a megrendelt képedből tükrözünk vissza, így egyetlen részlet sem veszik el a szélekről és a teljes, általad feltöltött kép megmarad.