Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

Fotóposzter

2 600 Ft-tól
Méretek / árak

Fotónyomtatás nagy méretben akár 90x120 cm-ig

 

Prémium, 270g-os fotópapír

Canon 12 színes, fotorealisztikus nyomtatás

90x120 cm-es legnagyobb méret

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 2-3 munkanap
Házhozszállítás: 3-4 munkanap

Fotóposzter rendelés

Óriási emlékek, óriási méretben! Rendelj akár 1x1,5 méteres posztert a legnagyobb képeidből! A végeredmény garantáltan látványos lesz.

Ha dekorálsz és nagyban gondolkodsz, kiváló alternatíva a fotóposzter rendelés. 40x50 cm-től 100x150 cm-ig bármilyen szabványos és egyedi méretű posztert elkészítünk, alig néhány óra alatt. Ahogy a normál fénykép előhívásnál itt is játszi könnyedséggel töltheted fel és rendelheted meg poszteredet online. Mivel ez egy rendkívül igényes fali dekoráció ezért a lehető legnagyobb - körülbelül 6000x4000 - pixelben töltsd fel oldalunkra a képet, de vigyázz, ne haladja meg a 25 MB méretet. Fotóposztert 3:4-es és 2:3-as arányban készítjük el.

A poszter valódi home decor, hiszen nem csak az általad készített fotókból tudod előhívatni, de megfelelő méretű internetről letöltött képeket is ugyanúgy feltölthetsz honlapunkra. Ezzel az elsőrangú nyomattal büszkén díszítheted lakás különböző helységeit, legyen szó családi emlékről a nappaliban, egy nagyszerű természeti fotóról a hálóban, vagy szuperhősös plakátról a gyerekszobában a fotóposzter az otthon minden pontján megállja a helyét. Amellett hogy tökéletes dekoráció, a poszter ajándéknak sem utolsó, egy szalaggal átkötött henger formájában igazán egyedi meglepetés.

A nyomdai minőségű papírral, festékkel és géppel ellentétben, Canon 12 színes, fotorealisztikus nyomtatónk rendkívül részletgazdag, élénk és tűéles képet készít a vastag (270g) félmatt felületű fotópapírra. A poszter nyomtatás 1 munkanap alatt is prémium minőségben készül el.

Vedd át már a rendelés napján üzletünkben, vagy kérd házhoz szállítással az ország bármely pontjára, így 2 munkanapon belül már kezedben is tarthatod a fotóposztert.