Szolgáltatások
0
Kosár

Fotóposzter, Poszter kollázs

4 590 Ft-tól
Méretek / árak

Nagyméretű nyomatok 40x50 cm-től egészen 80x120 cm-ig, az elérhető legjobb minőségben, fotorealisztikus nyomtatóval prémium papírra.

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 1-2 munkanap
Házhozszállítás: 3-4 munkanap

 Fotóposzter rendelés

Fotorealisztikus poszterek nem csak megalomániásoknak. A 270 grammos fotópapírra készült nyomatok egészen 80x120 cm-ig rendelhetőek. Posztereink rendelésének menete megegyezik a fotókidolgozás szolgáltatásainkéval.

Óriási emlékek, óriási méretben! Rendelj akár 80x120 centiméteres posztert a legnagyobb képeidből! A végeredmény garantáltan látványos lesz.

Ha dekorálsz és nagyban gondolkodsz, kiváló alternatíva a fotóposzter rendelés. 40x50 cm-től 80x120 cm-ig bármilyen szabványos és egyedi méretű posztert elkészítünk, akár egy munkanapon belül. Ahogy a normál fénykép előhívásnál, itt is játszi könnyedséggel töltheted fel és rendelheted meg poszteredet online. Mivel ez egy rendkívül igényes fali dekoráció, ezért a lehető legnagyobb felbontásban töltsd fel oldalunkra a képet, de vigyázz, ne haladja meg a 32 MB méretet. 

A poszter valódi home decor, hiszen nem csak az általad készített fotókból tudod előhívatni, de megfelelő méretű internetről letöltött képeket is ugyanúgy feltölthetsz honlapunkra. Ezzel az elsőrangú nyomattal büszkén díszítheted a lakás különböző helységeit, legyen szó családi emlékről a nappaliban, egy nagyszerű tájképről a hálóban, vagy szuperhősös plakátról a gyerekszobában, a fotóposzter az otthon minden pontján megállja a helyét. Amellett hogy tökéletes dekoráció, a poszter ajándéknak sem utolsó, egy szalaggal átkötött henger formájában igazán egyedi meglepetés.

Vedd át akár már a rendelés napján üzletünkben, vagy kérd házhoz szállítással az ország bármely pontjára, így 2 munkanapon belül már kezedben is tarthatod a fotóposztert.