Szolgáltatások
0
Kosár

print piros 2024 feb

Fényképelőhívás

39 Ft-tól
Méretek / árak

Fényképelőhívás fényes vagy matt felülettel, mennyiségi kedvezményekkel prémium fotópapírra, melyek akár aznap elkészülnek! Bolti átvétellel, vagy kiszállítással.

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 1 munkanap
Házhozszállítás: 2-3 munkanap

Fényképelőhívás prémium minőségben

Rendelj papírképeket digitális fotóidról online, akár regisztráció nélkül! Vedd át papírképeidet Blaha Lujza téri üzletünkben vagy kérj házhozszállítást az ország bármely pontjára!

Ha minőségi fotókidolgozásra van szükséged, ne keress tovább! Fotólaborunk a prémium minőség és a gyorsaság tökéletes ötvözetét kínálja a fotók szerelmeseinek. Fényképeid akár három óra alatt elkészülnek úgy, ahogyan azt elképzeled. A kényelem érdekében rendelhetsz személyes átvétellel budapesti üzletünkben, vagy akár futárszolgálattal és csomagautomatába vagy csomagpontra is.

Rendelőfelületünk használata rendkívül egyszerű, így akár kezdőként is könnyen boldogulsz majd a rendelésekkel. A fotókidolgozás során kiváló minőségű fénykép nyomtatásra számíthatsz, amelyek garantáltan megragadják az emlékeid pillanatait. Legyen szó családi összejövetelekről, nyaralásokról vagy rendkívüli eseményekről, mi gondoskodunk róla, hogy azok örökké megmaradjanak.

A digitális fotókidolgozásban nálunk a minőség az elsődleges szempont, valamint az, hogy a megrendelés folyamata egyszerű és gyors legyen, így mindenképpen érdemes kipróbálni szolgáltatásunkat. Ha értékeled az emlékeidet és minőségi fényképekkel szeretnél emlékezni a múltra, ne habozz, bízd ránk a fénykép előhívás feladatát!

Fényképeidet hagyományos technológiával, vegyszeres előhívással készítjük, szemben a nyomdai technikával, így garantáljuk hogy igazi, klasszikus fényképeket tarthass kezedben. Ha fotóid színkorrekcióra szorulnak, azt rendelőfelületünkön egy mesterséges intelligencia alapú szoftver végzi, amely felismeri a fotókon szereplő alakokat és a környezetet, így ezek alapján a lehető legoptimálisabb szín- és tónusbeállításokat társítja a fényképekhez.

Ha mobileszközödről szeretnél fényképeket előhívatni, akkor szükséged lesz applikációnkra is: https://fotologus.hu/app