Szolgáltatások
0
Kosár

Bármilyen dokumentumhoz tudunk igazolványképet készíteni, melyhez fehér háttére van szükség. Ismerjük az összes ország vízum- és igazolványkép követelményeit, a fizikai és digitális képek méreteit.

Segített ez a válasz?

Üzletünk terheltségétől függően maximum 10 perc alatt elkészülünk, de általában már 5 perc alatt megvagyunk.

Segített ez a válasz?

Nem szükséges időpontfoglalás, bármikor néhány perc alatt elkészülünk igazolványképeddel.

Segített ez a válasz?

Igazolványképeink négyesével készülnek, ezen felül ha szükséged van rá, emailben is elküldjük a fotót, az ár tartalmazza a digitális verzió átadását is.

Segített ez a válasz?

Igen, az igazolványképkészítés ára tartalmazza a 4db papírkép és a digitális állomány emailben történő elküldését is.

Segített ez a válasz?

Nem, igazolványképed minden esetben emailben küldjük el.

Segített ez a válasz?

Igen, de Neked szükséges azt megrendelned rendelőfelületünkön.

Online igazolványkép oldalunkon található "Szerkesztés" gombra kattintás után egy speciális rendelőfelületre jutsz, ahová feltöltheted és megrendelheted igazolványképnek szánt fotódat. A két leggyakoribb méret a 3,5x4,5 cm, valamint az 5x5 cm, ezek választhatóak. Ha ettől eltérő méretre van szükséged, kérjük gyere el üzletünkbe, munkatársaink segítenek a továbbiakban.

Fontos, hogy a hivatalos dokumentumokba szánt igazolvány- és vízumképeknek sok és szigorú előírásnak kell megfelelniük, így egy egyszerű arckép, ha hivatalos helyre megy, valószínűleg nem lesz elegendő. Ha nem vagy biztos benne hogy fotódat elfogadják-e, inkább gyere el üzletünkbe és munkatársaink néhány perc alatt lefényképeznek és elkészítik Rólad azt a képet, amivel egészen biztosan nem fogsz fennakadni ügyeid intézése során.

Segített ez a válasz?

Lehet, azonban néhány apróságra oda kell figyelni. Érdemes olyankor ellátogatni üzletünkbe, amikor a pici ébren van, mert mindenképpen nyitott szemmel kell készülnie a fotónak. Ez a legfontosabb. Ha már itt vagytok, munkatársaink segítenek a továbbiakban.

Segített ez a válasz?

Üzletünkben sajnos nincs lehetőséged átöltözni, érdemes olyan ruhában érkezni, amiben szívesen látod magad az igazolványképen. Azonban egy kis asztalunk és tükrünk van, amiben megigazíthatod hajad, ruhád.

Segített ez a válasz?

Nem, csak fehér háttér előtt készülő igazolványképeket tudunk készíteni. Ha színes háttérrel készülő képre van szükséged, érdemes inkább valamilyen fotóstúdiót megkeresned.

Segített ez a válasz?

Készítünk, azonban fontos tudnod, hogy alapvetően az igazolványképkészítéshez szükséges eszközökkel rendelkezünk. Fehér háttér előtt, szemből vakuzva tudjuk elkészíteni a képed, melyet ilyen típusú fotók esetén egy kicsit nagyobb kivágással adunk át, mint ami az igazolványképhez szükséges követelmény.

Segített ez a válasz?