Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

Gyakran Ismételt Kérdések

Alábbiakban igyekszünk minden gyakran ismétlődő kérdésre megadni a választ. Ha  nem találod a választ akkor regisztráció után küldd be kérdésed!

1. Válaszd ki, milyen szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni (filmhívás, szkennelés, papírkép) Ha filmhívást is szeretnél, győződj meg róla, hogy színes a negatívod, vagy fekete-fehér esetében is C41-es (színes hívású, a leggyakoribb az Ilford XP2) negatívval rendelkezel.

2. Tedd kosárba és rendeld meg a szolgáltatásokat.

3. Alaposan csomagold be filmjeid és add fel postacímünkre (Fotológus, 1072 Budapest, Rákóczi út 38.)

FONTOS! Ha postán küldöd a filmed, minden esetben ajánlott küldeményként add fel. A felénk történő szállítás során elkeveredett nyersanyagért nem tudunk felelősséget vállalni.

4. Mi elkészítjük megrendelésed. Szkennelés esetében, ha az online előre fizetést választod, ahogy elkészültünk, egy google drive linket küldünk fotóiddal. 

5. Futáros kiszállítás esetén csomagod átadjuk a GLS futárszolgálatnak, melyről értesítést küldünk. Erről bővebben: https://fotologus.hu/gyik/hazhoz-szallitas-informaciok Bolti átvételes megrendeléskor 3 hónapig őrizzük át nem vett munkád, utána megsemmisítjük.

Segített ez a válasz?