Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

0 Ft-tól
Méretek / árak
Gyakori kérdések
Házhozszállítás: 3-4 munkanap

Megannyi kép és mind Rólad szól! Ne ragadj ki egyetlen pillanatot, éld át újra az összeset! Ha több fotód van, de mégis egy képen szeretnéd viszontlátni emlékeid, a kollázs a legjobb megoldás. Válaszd ki a számodra legtesthezállóbb méretet és képelrendezést, töltsd fel fényképeid és rendeld meg kollázs vászonképedet, hogy az igazán fontos momentumok sose múljanak el!

A kollázs vászonképet azoknak ajánljuk, akik egyszerre több fotót is szeretnének egy vászonképen viszontlátni. Lehet ez egy kreatív, több kisebb képből álló kompozíció, mely egyben nézve egy nagy képet alkot, de akár több, egymástól független, mégis összetartozó fotó. Nagyszerű módja egy nyaralás kedvenc fotói esztétikus megjelenítésének, de bármilyen esemény, ünnep, nagy nap emlékeit is örömmel élheted újra, akárhányszor csak a faladra pillantasz.

Rendelőfelületünkön 30x30 cm-es mérettől 80x120 cm-es méretig rengeteg méretből és elrendezésmintából választhatod ki a képeid mennyiségének és üres falfelütednek megfelelőt. A fotóid feltöltése után a megfelelő képhelyekre való behúzással tulajdonképpen majdnem el is készültél a kolázzsal. Ha szükséges, a szerkesztőfelületen a fotóra kattintás után szerkesztheted képeid, méretezheted, levághatod a felesleges részeket, különböző szűrőkkel módosíthatod őket.

Rendelésed leadása után fotorealisztikus nyomtatónkkal kiváló nyomatot készítünk a vászonra, melyet vakrámázott vászonképeinkhez hasonlóan 2 cm-es mélységű vakrámára (feszítő lécekre) feszítünk, így ezeket a képeket már nem szükséges keretezni, azonnal kihelyezhetőek. A képek a fal síkjából kiemelkednek, így szinte beleolvadnak környezetükbe.