Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
 
2021 -es Fotónaptár a Te fényképeidből
Minden hónap egy szép emlék. Egy igazán egyedi és hasznos ajándék. Fali és asztali naptárak, többféle méretben, névnapokkal.
Fotónaptárat készítek

2000 Ft kedvezmény A/4-es 12+1 lapos fotónaptárra egész októberben

Minden más méretben és típusban: 2 db vásárlásakor -10%, 3 db -20%, 4 db -30%, 5 db -40%, 6 db -50%

Falinaptár A4

2 990 Ft/darab

2490 Ft - 50% 6 db-tól 2990 Ft - 40% 5 db-tól 3490 Ft - 30% 4 db-tól 3990 Ft - 20% 3 db-tól 4490 Ft - 10% 2 db-tól 4990 Ft 1 db esetén

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 1-3 munkanap
Házhozszállítás: 2-4 munkanap
Darabszám:
1 db
- +
1 Termék - 2 990 Ft

 

Fotónaptár készítés saját fényképeidből

Nem csak a 100 választható háttér miatt egyedi fotónaptár kollekciónk. Te és legszebb emlékeidről készült saját fényképek is kellenek hozzá. 3 különböző méretben, névnapokkal és valódi fotópapírra készül fotónaptárad.

Percek alatt elkészíthetsz egy igazán személyes ajándékot családtagjaidnak vagy barátaidnak! Alkoss egy fotónaptárat, ami egész évben örömmel fogja eltölteni a megajándékozottat, amikor csak ránéz! Válaszd ki a legkedvesebb fényképeket és keress egy szép naptármintát a sokféle, csak nálunk elérhető választékból! Készíthetsz asztali vagy falinaptárat is akár éves, akár havi bontású változatban. A naptáraknál minden hónaphoz külön fényképet illeszthetsz, sőt a borítóra egy további különleges kép is kerülhet!

Egy esemény pillanatai, az adott hónaphoz fűződő közös emlékek, vagy saját tájképeid melyeket az év 12 hónapjában fotóztál – állítsd össze az éves galériád, hogy minden hónap feldobja a szürke heteket, hétköznapokat.

A fotónaptár készítés rendkívül egyszerű, ezért nagyon gyorsan készen van. Ha már eldöntötted, hogy A3-as, vagy A4-es egylapos, A4-es 12+1 lapos, vagy asztali fotónaptárat szeretnél, akkor már csak a fel kell töltened a képeket a szerkesztő felületnél, ki kell választanod a különböző témákba kategorizált háttereket és a megfelelő hónaphoz be kell húznod az oda tervezett fényképed. Látod? Gyerekjáték :)

Minden fotónaptár egyedi munka. A fotótechnológiával levilágított és előhívott lapokat – 12+1 lapos naptárak esetén – spirálozzuk, hogy ne csak áthajtani tudd a következő lapot, de ügyesen el is távolíthatod azt, eltéve emlékbe.

Az asztali fotónaptár nem csak otthon, de a munkahelyeden az íróasztalon is szó szerint megállja a helyét, hiszen kemény papírból készült stabil kihajtható lábának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető.

Varázsold az egész évet szép emlékekkel még színesebbé.