Szolgáltatások
0
Kosár
Kapcsolat
Fotónaptár saját fényképekből
Könnyen készíthetsz kiváló minőségű naptárat saját fotóiddal, egyedi névnapokkal , hogy minden nap emlékeztessenek a boldog pillanatokra!
Fotónaptár készítése

Mennyiségi kedvezmények

Rendelj legalább 3 db naptárat és 20% kedvezményt adunk! 6 db-tól már 40% kedvezmény érhető el.

Falinaptár A4

5 990 Ft/darab
GTIN: 1200000001
Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 3-4 munkanap
Házhozszállítás: 4-5 munkanap
Darabszám:
1 db
- +
1 Termék - 5 990 Ft

fotonaptar keszites szerkesztes

Fotónaptár készítés saját fényképeidből

Egyedi fotónaptár kollekció, amit nem csak a 100 választható háttér tesz különlegessé. Mindössze a legszebb emlékeidről készült saját fényképekre lesz szükség, hogy a naptár készítés online megvalósítása könnyed ujjgyakorlat legyen.

 A fotónaptárad igényes fotópapírra készül három különböző méretben, névnapokkal együtt, az ingyenes naptár készítő program segítségével pedig a tervezés is egyszerűen megoldható. Percek alatt elkészíthetsz tehát szívhez szóló és igazán személyes ajándékot a családtagjaidnak, vagy a barátaidnak.

 A fényképes naptár egész évben örömmel fogja eltölteni az ajándék fogadóját, amikor csak ránéz. Csak válaszd ki a legkedvesebb fényképeket, és keress egy szép attraktív naptármintát a sokszínű, kizárólag nálunk elérhető választékból! Az asztali vagy falinaptár készítés egyaránt megoldható is akár éves, vagy akár havi bontású változatban. A naptár készítő program használatával minden hónaphoz külön fényképet illeszthetsz, miközben a borítóra egy további különleges kép is kerülhet!

 A fotónaptár felidézheti egy emlékezetes esemény felejthetetlen pillanatait, az adott hónaphoz fűződő közös emlékeket, vagy az év 12 hónapjában fotózott saját tájképeidet. Állítsd össze az éves galériád egyedi naptár formájában, hogy minden hónap feldobja a szürke heteket, hétköznapokat.

 A fotónaptár készítés rendkívül egyszerű, és meglepő gyorsasággal készen van. Elsőként ki kell választanod, hogy A3-as, vagy A4-es egylapos, A4-es 12+1 lapos falinaptár, vagy asztali naptárkészítés a cél.

 Utána már csak fel kell töltened a képeket a naptár készítő program segítségével, ki kell választanod a különböző témákba kategorizált háttereket, majd a megfelelő hónaphoz be kell húznod az oda tervezett fényképed, és kész is a fotónaptár. Látod? Gyerekjáték :)

Minden fotónaptár egyedi munka. A fotótechnológiával levilágított és előhívott lapokat – 12+1 lapos naptárak esetén – spirálozzuk, hogy ne csak áthajtani tudd a következő lapot, de ügyesen el is távolíthatod azt, eltéve emlékbe.

Az asztali fotónaptár nem csak otthon, de a munkahelyi íróasztalon is szó szerint megállja a helyét, hiszen a keménypapírból készült stabil kihajtható lábának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető.

Varázsold az egész évet szép emlékekkel még színesebbé az egyedi fotónaptár által.