Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

Mint eddig minden évben, a Fotológusra idén is számíthatsz, ha fényképes termékeket rendelnél és fontos Neked, hogy a megrendelt termék valóban el is készüljön karácsonyig és a kiszállítás is időben megtörténjen. Ehhez annyit kérünk, hogy olvasd át ezt a lapot és a rendelési határidők előtt add le megrendelésed weboldalunkon!

Rendelés leadási határidők karácsonyig:

Személyes átvétel esetén:

Fényképelőhívás: lezárult

Fotónaptár: lezárult

Fotókönyv: lezárult

Falidekor: lezárult

Futáros házhoz szállítás várható időpontja 2020 Január 06. hétfő

 

----------------------------------------------

Üzletünk decemberi nyitva tartása:

December 24. kedd 9-12
 December 25-26 szerda-csütörtök zárva 
 December 27. péntek zárva 
 December 28-29. szombat-vasárnap  zárva
 December 30. hétfő 10-18
 December 31. kedd 10-14
Január 1. szerda zárva
     

Gyakori kérdések a rendelésekkel kapcsolatban:

Elkészült már a rendelésem? : a rendelés elkészültét SMS-ben és E-mailben is jelezzük (kérjük addig ne indulj rendelésedért az üzletbe amíg nem jeleztük, hogy elkészült). Rendelésed állapotáról a megrendeléseim oldalon tájékozódhatsz.

 Rendeléseiteket kérjük ezen a weboldalon keresztül adjátok le, személyes rendelés leadásra nincs mód a karácsonyi időszakban. Oldalunk mobiltelefonról, tabletről is használható. Mobiltelefonnal készült képeidet is ezen a linken tudod megrendelni: https://fotologus.hu/fotokidolgozas/fenykepek-rendelese. Üzletünkben mobiltelefonról (kioszkon keresztül) nem tudsz képeket rendelni. Mobilos (Android) rendeléshez használhatod app-unkat is, amit a Play Store-ból tudsz letölteni.

Emailben rendelést nem fogadunk.

Ha érdeklődnél a rendelésed állapotáról akkor kattints ide: https://fotologus.hu/megrendeleseim. Ezen a lapon pontosan látszik, hogy milyen stádiumban van a rendelés. Ennél több információt telefonos operátoraink sem tudnak adni a rendelésről. 

Emailben érkező kérdéseket nyitvatartás után az esti órákban tudjuk megválaszolni, kérjük türelmeteket.

Rendelés kiszállítással kapcsolatban (megváltozott cím, kiszállítás időpontjának megadása, információ a futárnak stb.) kérjük a GLS-el közvetlenül vedd fel a kapcsolatot a csomagszám ismeretében. Amint elkészültünk egy rendeléssel, e-mailben automatikusan kiküldjük a csomagszámot és egy linket a GLS oldalára ahol minden kiszállítással kapcsolatos kérés online, könnyen elintézhető.

 Futáros kiszállítással kért rendelések összevonására nincs mód. Kérlek a megrendelés leadása előtt gondold át lesz-e még rendelésed, amit ugyanazon kiszállításal szeretnél kérni.

 

A Fotológusnál ahogy évek óta már megszokhattátok, minden határidőre leadott megrendelés elkészül karácsonyig. Idén is mindent megteszünk, hogy ez így legyen!