0
Cart
Order prints from your favourite digital photos!
Express photo printing on premium photo papers. Pick up in our store or ship to your doorstep.
Order prints

Hundreds of accessories

With delivery or store pickup
WEBSHOP

Életre keltjük emlékeid. 

Emlékeket életre kelteni komoly és fontos hivatás, hiszen minden egyes emlék és alkalom megérdemli a tökéletes odafigyelést, minőséget és törődést. Legyen szó digitális fotókidolgozásról, asztali, vagy fali fotónaptárról, fotókönyvről, vagy egyedi vászonképről, mi a prémium minőség garanciája mellett gondosan végigkísérjük a rendelés leadásától a csomag átvételéig. Hiszünk abban, hogy a fénykép – öltsön bármilyen formát is – az egyik legszemélyesebb ajándék és a legszebb dekoráció. Az online fotókidolgozás, fotókönyv, fotónaptár és vászonkép szerkesztés mellett webáruházunkban, valamint üzletünkben az analóg fotózás hívei megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb fotófilmeket, színes vagy fekete-fehér negatívokat, továbbá olyan fényképeket kiegészítő kellékek is elérhetők, mint a fotóalbumok és a különböző stílusú dekor képkeretek.

Fotókidolgozás – Expressz gyorsaság, bizonyított minőség

Felkészült szakértő csapatunknak, nagy kapacitású gépparkunknak és online felületünknek köszönhetően a hagyományos– 9x13-tól 30x45-ig – valamint teljesen egyedi méretű digitális fotókidolgozás villámgyorsan zajlik fotólaborunkban. A valódi fotópapírra előhívott fényképek, melyek sok évig megőrzik magas minőségüket. A fényes, vagy a matt fotók tetszenek jobban? A prémium minőség mindkét esetben garantált, épp úgy, mint a gyorsaság, hiszen képeidet akár a megrendeléstől számított 3 órán belül már kezedben is tarthatod. 

Fotókönyv – Az emlékek galériája

A legnagyszerűbb és legmeghatóbb pillanatokat nem csak teljességgel megélni és megörökíteni kell, de meg is kell őrizni azokat. A Fotológus fotókönyveit Te szerkesztheted meg saját fényképeidből válogatva. Így válnak felejthetetlenné a megható pillanatok és emlékezetessé a jól elkapott mozzanatok. Fotókönyvünk szerkesztése egyszerű és a lehetőségek tárházából válogathatsz mind a borítóink sokaságát, mind a rendezhetőség sokszínűségét illetően. A 20x20 vagy 30x30 centiméteres méretben elkészíthető minimum 20, maximum 50 oldalasig bővíthető Fotológus fotókönyvekbe több száz képet elhelyezhetsz, hiszen a szerkesztő felületen könnyedén ki tudod választani, hogy laponként 1, vagy akár 20 kép kapjon helyet, így valóban a saját elképzeléseidnek megfelelően tudod alakítani fotókönyved. Valódi fotópapírra készítjük el a fotókönyveket így időtállóságának köszönhetően generációk élhetik át újra az emlékeket. Legyen szó családi, vagy esküvői fotókönyvről, ez az egyik legszemélyesebb ajándék. 

Vászonkép készítés – Egyedi dekoráció otthonodban

Varázsold lakásod meghitt otthonná. Vedd magad körül a legszebb emlékeiddel, vagy olyan karakterekkel, stíluselemekkel melyek hűen tükrözik személyiséged. Rendelj vászonképet online az általad megálmodott méretben 20x20 cm-től egészen 100x150 cm-ig. Vakrámázott vászonképeink fotóminőségben kerülnek vászonra. A vászonkép készítés komoly precizitást igényel, ezért minden egyes darabot kézzel alkotunk. A vászonkép kitűnő választás ajándék gyanánt, de otthoni dekorációként is tökéletes.  Barátságos otthon, személyes dekoráció, vászonkép saját fotódról. 

Fotónaptár - Szép emlékű hónapok

Hasznos és igazán személyes ajándék nem csak karácsonyra. Fotónaptáraink A4-es és A3-as, valamint asztali méretben rendelhetők, továbbá van lehetőség 1 illetve 12+1 lapos változatot is szerkeszteni. Névnapok, rengeteg háttér, megannyi téma és mennyiségi kedvezmény teszi még vonzóbbá a szerkesztés élményét. Fotónaptárt játszi könnyedséggel szerkeszthetsz és rendelhetsz online felületünkön prémium minőségben. A következő hónapra milyen fotó vár naptáradban? 

Igazolványkép készítés

Üzletünkben bejelentkezés és sorbanállás nélkül készítünk igazolványképet. Bármely ország vízumához érvényes fényképet el tudjuk készíteni. Addig készítjük a fényképeket, míg az a megrendelő számára tökéletes nem lesz. 

Analóg filmkidolgozás

Filmelőhívás, filmszkennelés, papírképek nagyítása bármely C41-es analóg filmről. 

Webáruház – Fénykép-, és fotóskellékek online

Színes és fekete-fehér negatívok, instant- és diafilmek, egyszer használatos fényképezőgépek, elemek, dizájn, dekor és többrészes képkeretek, fotóalbumok tárháza vár webáruházunkban. Rendelj kényelmesen otthonról, házhozszállítás az ország teljes területén, illetve személyes átvétellel üzletünkben.

.