Életre keltjük emlékeid!
0
Cart

Megrendelésed átveheted személyesen Blaha Lujza téri üzletünkben, de kérheted házhozszállítással, vagy GLS csomagpontokra is.

 

Partner futárszolgálatunk a GLS, az ország bármely pontjára kiszállítja a rendelést 1-2 munkanapon belül.

Az adott munkanapon 11 óráig összekészített rendeléseket általában még aznap át tudjuk adni a futárszolgálatnak, amit a következő munkanapon ki is szállítanak. A megrendelésed összekészítéséről email értesítésben tájékoztatunk. Ezután a GLS-től is kapsz egy emailt és sms-t, melyben tájékoztatnak a kiszállítás várható időpontjáról.

Was this helpful?

Házhozszállítás esetén 1.790 Ft, míg a GLS csomagpontra történő kézbesítés 990 Ft.

Was this helpful?

Ebben az esetben kérjük a rendelésvisszaigazoló emailre válaszolva írd meg kérésed a pontos címmel ahova küldhetjük csomagod, és módosítjuk megrendelésed átvételi módját. Ha eredetileg személyes fizetést választottál, a futárdíjat hozzáadjuk megrendelésed végösszegéhez, ha előre fizetted, egyeztetünk, hogy utánvétként számoljuk el a csomagátvételkor, vagy inkább azt is előre, bankkártyával rendeznéd.

Was this helpful?

A csomagod felvételéről a futárszolgálat emailben és sms-ben is tájékoztat, melyben feltünteti a csomag számát, illetve egy linket amelyen keresztül beállíthatod a kézbesítés pontos idejét (3 órás intervallmon belül). A szállítási nap reggelén újabb sms-t küldenek, amelyben a futár telefonszáma is szerepel, így közvetlenül tudod pontosítani a kiszállítás részleteit.

 

Was this helpful?

 Ha módosítani szeretnél a kiszállítási címen, akkor várd meg, amíg megkapod a csomag feladásról szóló emailt a GLS-től. Abban az emailben található linken módosítható a kiszállítási cím.

 

Mit tudsz módosítani?

- Megadhatod a kiszállítás napját

- Új kézbesítési címet adhatsz meg

- GLS Csomagpont-ba kérheted a csomagod

- GLS automatába kérheted a csomagod

 

Kérjük, ha bármit módosítanál, azt NE felénk jelezd, mert a feladás után már nem tudjuk módosítani az adatokat.

Was this helpful?

Igen, kérjük a kosároldal "Megjegyzés" rovatában tüntesd fel a kérést. A futár telefonszámát a kiszállítás napjának reggelén sms-ben is elküldi a futárszolgálat, így Te is keresheted személyesen a futárt az időpont egyeztetésével kapcsolatban.

Was this helpful?

Jelenleg csak GLS csomagpontra tudunk szállítatni, melyet a kosár oldalon a szállítási módoknál tudsz kiválasztani.

A csomagpontok listája itt található:

https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont

Was this helpful?

A futárszolgálat munkatársa először telefonon fog keresni, hogy egyeztessetek a kiszállítás időpontjáról. Ha telefonon nem vagy elérhető, a futár értesítőt hagy a csomag adatairól. Ilyenkor kérjük vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal, hogy egyeztetni tudjátok az újbóli kiszállítást. A kiszállítás idejének módosítását az értesítő emailben található linken keresztül is kezdeményezheted, illetve csomagpontra is kérheted a kiszállítást. 

Was this helpful?

Amint átvette tőlünk a futár a csomagodat, kapsz a futárszolgálattól egy emailt, melyben lesz egy link, amire kattintva módosíthatod a kiszállítás helyét és idejét. Tehát ha kaptál egy emailt, hogy csomagodat holnap szállítja a futár és mégsem holnap szeretnéd átvenni a rendelést, ne aggódj, a linken módosítani tudod az időpontot.

Was this helpful?

Vászonképeket a termék nagyfokú sérülékenysége miatt csak 60x80 cm-es méretig tudunk kiszállítani. Az ennél nagyobb vászonképeket csak személyes átvétellel lehet megrendelni.

Was this helpful?

Amennyiben már átvétel előtt sérülést látsz a csomagon, NE VEDD ÁT!
Ilyen esetben mindnképpen meg kell kérni a futárt jegyzőkönyv felvételére, ugyanis csak ezzel lehet a GLS felé benyújtani a kárigényt.
Készíts néhány fényképet a csomagról, majd ezután kérjük velünk is vedd fel a kapcsolatot, hogy mihamarabb megoldást találhassunk a problémára.

Was this helpful?

Ahhoz, hogy a kárigényt az előírásoknak megfelelően be lehessen nyújtani, a következőket kell tenned, a kézbesítést követő 3 napon belül(!):

 • Fotózd le
  • a csomag külsejét és belsejét
  • az egész terméket, ne csak a sérülést
  • a termék elhelyezkedését a csomagoláson belül
 • Küldd el nekünk
  • a fotókat
  • és a panaszt írásban
 • Hagyd így
  • fontos, hogy őrizd meg a termék és csomagolás (sérült) állapotát, mert ha fotók alapján nem lehet az ügyet elbírálni, akkor a GLS futárszolgálat szakemberei kárszemlére beszállítják a csomagot telephelyükre.
 • A vizsgálat eredményéről haladéktalanul értesítünk. 

 

Was this helpful?

A csomagot Te, vagy megbízottad is átveheti, aki az adott címen tartózkodik.

Was this helpful?

Igen, a futárnál bankkártyás fizetés is lehetséges.

Was this helpful?

Ha címet pontosítanál, vagy egyéb instrukciót adnál a futárnak, az erre vonatkozó információkat a kosároldal "Megjegyzések és különleges kérések" rovatában kell feltüntetni.

Was this helpful?

A futáros rendelések a termékek elkészülte után 1-2 munkanappal érkeznek. Termékeink elkészülési határidejeit feltüntettük a termékoldalainkon.

Amikor átadjuk a rendelést a futárszolgálatnak, emailben értesítünk, mely tartalmazza csomagod azonosítóját. Amikor a futárszolgálathoz kerül a csomag, a GLS-től is kapsz egy emailt és egy sms-t a kiszállítás várható idejéről. A kiszállítás időpontját innentől elektronikusan vagy telefonon is egyeztetni tudod a futárszolgálattal. Amennyiben a szállítást meghatározott napra, vagy más címre szeretnéd kérni, azt a feladásról szóló, GLS-től kapott emailben található linken tudod beállítani.

Was this helpful?

Ahová a GLS szállít, oda el tudjuk küldeni a csomagot. Ilyen esetekben mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés leadása után a rendelésvisszaigazoló emailre válaszolva, ahol leírod a címzett nevét, pontos címét, email címét, telefonszámát. A külföldi csomagfeladás ára minden esetben magasabb, mint az itthonié. A különbözetről egy második számlát fogunk kiállítani. Külföldi szállítás csak előre fizetés mellett érhető el.

 

A nemzetközi kiszállítási díjakról ebből a táblázatból tájékozódhatsz:

https://www.csomag.hu/maganszemelyeknek/csomagfeladas/arak

Célországok ahova szállítunk (zárójelben a várható kiszállítás ideje munkanapban):

ZónákOrszágok (munkanap)
I. zóna Szlovákia (1), Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország (2)
II. zóna Lengyelország, Németország (2), Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária (3)
III. zóna Dánia, Franciaország, Olaszország (3), Egyesült Királyság (4), Írország (5)
IV. zóna Litvánia (3), Lettország (4), Spanyolország (4-6), Svédország (4-7), Észtország (5), Portugália, Finnország (5-7)

Az átfutási idő táblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem garantáltak. Az átfutási idő az elszállítást követő munkanaptól számítódik.

 

 • A következő célországokba szóló csomagok GLS CsomagPontokon keresztül nem fogadhatók el: Görögország, a jelenleg az Európai Unióhoz nem tartozó országok, valamennyi európai sziget, Vatikán, San Marino, Monaco, Ciprus, Málta.
 • Postafiók címre nem szállítunk.
 • Amennyiben a GLS által közzétett súlyt (belföldön max. 40 kg, Európai Unióba max 40 kg) és körméretet (max. 3 m = 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság) meghaladó, valamint nem megfelelően csomagolt csomagot ad fel, a GLS fenntartja a jogot, a csomag mérlegelését követően (a rendszer a túlsúlyos és túlméretes csomagokat nem tudja kezelni) a feladónak történő visszaszállításra. Ebben az esetben a már megfizetett szállítási díj nem téríthető vissza.
 • Részletes feltételeket a GLS Általános Üzleti Feltételeiben találja.
 • A szállítási árak a csomag méretétől függnek. A méret meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy a körméret (leghosszabb oldal + a két rövidebb oldal összegének kétszerese) nem haladhatja meg a 3 métert. (maximum magasság 60 cm, maximum szélesség 80 cm, maximum hosszúság 200 cm, max. súly 40 kg)
 • A szállítási idők tájékoztató jellegűek.
Was this helpful?