Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
Vászonkép készítés
A legegyedibb fali dekoráció, valódi fotóminőségben. Varázsold lakásod meghitt otthonná saját fényképeidből készült Vászonképekkel. Családi portré, panoráma fénykép vagy kedvenc karakter? Töltsd fel képed és szerkessz most Vászonképet!
Vászonkép készítés
Nincs kép beállítva

Vászonkép 95x95

19 000 Ft/darab
Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 4-5 munkanap
Házhozszállítás: 5-6 munkanap
Darabszám:
1 db
- +
1 Termék - 19 000 Ft

 Vászonképek saját fotóidból

Varázsold különlegessé lakásod vászonképeinkkel! Válassz klasszikus, négyzetes, egyedi vagy panoráma méretet.

Egyedi méretek esetében a rövidebb oldal 20 és 100 cm között 5 cm-es lépésenként állítható be, a hosszabb oldal 20-120 cm között 5 centinként (100-120 cm között 10 centinként) állítható.

A vászonkép elkészítéséhez szükségünk van egy jó minőségű, magas felbontású képre. Nagyformátumú nyomtatónkkal kiváló nyomatokat készítünk a vászonra, melyet vakrámára feszítünk. A nyomtatáshoz vízbázisú technológiát használunk, így a nyomat képe kiváló lesz, jó színtartással és éles képpel. Töltsd fel rendelőfelületünkre a nyomtatni kívánt képet, válaszd ki a méretet, majd a szerkesztés után már csak várnod kell az e-mailt és az sms-t elkészült rendelésedről.

A minőség, az egyszerűség és a kreativitás jegyében olyan termékeket alkottunk, melyek alapvetően letisztultak, mégis rendkívül egyszerűen használható rendelőfelületeink egy kis leleményességgel párosítva nem mindennapi produktummal ajándékozhatnak meg minket. Minden termékünket helyben, kézzel készítjük, így ügyelve az elvárható maximális minőségre, mégis páratlanul rövid határidőkkel dolgozunk, így ha az utolsó pillanatban rendelted meg a terméket és szinte azonnal van rá szükséged, számunkra ez sem jelenthet akadályt.

Rendelésed leadása után fotorealisztikus nyomtatónkkal kiváló nyomatot készítünk a vászonra, melyet 2 cm-es mélységű vakrámára (feszítő lécekre) feszítünk. A vakráma élére a megrendelt képedből tükrözünk vissza, így egyetlen részlet sem veszik el a szélekről és a teljes, általad feltöltött kép megmarad.