Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
eskuvoi fotokonyv

Fotókönyv 

Rendelj Online szoftver letöltése nélkül!

Esküvői, családi vagy más jeles alkalmon készült képeidből.

Szerkeszd meg pillanatok alatt saját fotókönyved!

Ingyenes fotókönyvszerkesztő szoftverünk bármilyen számítógépen, telefonon, tableten használható.

Próbáld ki és használd regisztráció nélkül!

 

 

Fotókönyvet rendelek 

 

 

A művészet, szenvedély és a minőség találkozása egy igazán különleges könyvben. Te megálmodod, a fotós pedig életre kelti, hogy mindenki láthassa és átélhesse azokat a csodálatos és meghatározó pillanatokat, amik igazán fontosak. Mindezt pedig egy könyvben egyesítjük, hogy Te és szeretteid bárhol bármikor újraélhessétek  életed  meghatározó momentumait.
 
Minden könyv egyedi és kézzel készült, melyek elkészítésénél csak minőségi anyagokat használunk és gondosan ügyelünk minden apró részletre. Ingyenes szerkesztőfelületünkön könnyen és gyorsan megtervezheted ezt a különleges albumot, melynek csak képzeleted és kreativitásod szabhat határt.  Engedd   szabadjára   képzelőerőd   és   hívd   új  életre   a   képeket!
 
 Könyv mérete Alapár (20 oldal)  +2 oldal 
20x20 12.900,- 790,-
 30x30 17.900,-   1190,-
     

 

A borító típus és a kötészeti anyag körültekintő megválasztása fontos dolog nemcsak a fotókönyvről alkotott első benyomás és esztétikai érték miatt, hanem a tartósság miatt is. Fotókönyveinkhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és ez a borítóink alapanyagában is megmutatkozik. Minden könyvünket keményborítóval készítjük, mely igény esetén akár különbözőképpen elhelyezett süllyesztett képablakkal is kiegészíthető. Kínálatunkban különböző minőségi kreatív könyvkötészeti papírok, selymek, műbőrök közül választhatsz. Válaszd ki a Hozzád legközelebb álló stílust, és tervezd meg saját albumod.

Az általunk készített fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítjuk, majd előhívjuk. Az eljárás megegyezik a hagyományos fényképelőhívással. A "nyomtatás" során nem használunk festéket, a kép a fotópapírban kémiai úton jön létre, mely felülmúlja a nyomdatechnikával elérhető képminőséget A legjobb minőség érdekében a világ vezető fotólabor gyártója, a Japán Noritsu gépeit használjuk, Kodak Professional Supra Endura fotópapírral, Kodak vegyszerekkel. Az eszközök naponta kalibrálva vannak, így biztosítható a kiváló minőség, és tartós szín- és tónusegyensúly, mely akár több év elteltével sem változik.


Az albumok lapjai prémium minőségű és vastag papírból készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek. A könyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti. Könyveink készítésénél nem elégszünk meg az alacsonyabb minőségben készülő fotókönyvek magazin jellegű kialakításával, csakis a legjobb minőségre, tartós kialakításra és prémium megjelenésre törekszünk.

Mi pillanatok alatt elkészítjük fotókönyved, esküvői fotókönyved!