Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

Online mindig nyitva vagyunk, szerkessz és rendelj weboldalunkon házhozszállítással

Kedves Ügyfelünk,

a jelenlegi egészségügyi helyzetben olyan döntéseket kellett meghoznunk, mely a vásárlóink és munkatársaink egészségének védelme érdekében korlátozza az üzletünk megszokott funkcióit, szolgáltatásait:

  • Üzletünk ideiglenesen zárva tart, de hétköznapokon 12-15 óra között a kifizetett megrendelések ügyeletünkben átvehetők. Ügyeletünket az 1/58-58-999- es telefonszámon érheted el. Online mindig nyitva vagyunk, amíg a hatóságok nem tiltják kijárásunkat, műhelyünk zavartalanul üzemel.

  • Az online rendelések kizárólag Simple Pay alkalmazáson keresztül fizethetők, előre. Személyes fizetésre sajnos már nincs lehetőség. Ha teheted, válaszd a futáros kiszállítást, hiszen futárszolgálatunk (GLS) is nagyon komoly figyelmet fordít a higiéniára, mind a lerakatokat, mind a futár munkatársakat illetően.

  • Minden olyan termék, mely üzletünkben megvásárolható (képkeretek, filmek, fotóalbumok, elemek), kizárólag online rendelhető és fizethető. Webshopunk készlete naprakész, ami boltunkban megtalálható volt, az elérhető weboldalunkon.

Cégünk megtette a szükséges higiéniai lépéseket, valamint folyamatosan nyomon követjük a fejleményeket.

 

Tájékoztató az Analóg Laborunkkal kapcsolatban

 

A járvány miatt analóg laborunk munkarendjét a következőképpen alakítjuk át:

  •      Személyesen hétköznapokon csak 12-15 óra közötti ügyeleti időben van lehetőség film leadására, vagy kifizetett megrendelés átvételére. Haszáld FilmFutár szolgáltatásunkat: Először adj le egy online munkamegrendelést, majd lehetőség szerint add fel postán filmed címünkre (1072 Budapest, Rákóczi út 38.), a borítékon ne feledd el feltüntetni a feladót, hogy beazonosíthassuk munkád. Amennyiben ügyeleti időben, személyesen szeretnéd átadni a filmet, ha megérkeztél üzletünkhöz, hívd az 1/58-58-999-es telefonszámunkat, kollégáink átveszik a munkád. Amint megkapjuk, elkészítjük a megrendelést, majd választásod szerint futárszolgálattal juttatjuk vissza, vagy ha feltétlenül szükséged van a nyersanyagra, ügyeleti időben átveheted. Szkennelt filmjeid megőrizzük, így ráérsz átvenni azokat a jelenlegi helyzet rendeződése után.

  •      Fizess előre Simple pay alkalmazással – üzletünk ideiglenesen zárva tart, utánvéttel illetve személyesen nem tudsz fizetni.

 

Üzletünk zárva tartása miatt az igazolványkép készítés határozatlan ideig szünetel.

Megértésedet köszönjük, bízunk benne, hogy ezekre a lépésekre csak rövid ideig lesz szükség és mihamarabb a megszokott kerékvágásban tudunk működni és személyesen is találkozhatunk.

Ha bármi kérdésed van, kérjük az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldd el részünkre.

Vigyázzunk közös egészségünkre.