Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

Átlagos méretű fényképekhez (9x13, 10x15, 13x18, 15x20) vagy fotókönyvhöz és naptárhoz elegendő egy digitális fényképezőgéppel készült közepes felbontású fotó. Ha nagyobb méretű fényképet vagy vászonképet és posztert szeretnél rendelni, érdemes jobb minőségű és felbontású (legalább 6-8 megapixeles) képet feltölteni. Közösségi oldalakról lementett fotókat is ki tudunk dolgozni, de ezek nyomtatási méretének maximum 10x15-öst ajánlunk.

A maximálisan feltölthető fájlméret képenként 24MB. Ez körülbelül 50 megapixel felbontású fotónak felel meg. Ha a fényképed képméret hiba miatt nem tölthető fel, akkor azt feltöltés előtt le kell kicsinyítened.

Segített ez a válasz?

A rendszer JPG és PNG kiterjesztésű képeket fogad el. 8 bites színmélységgel, sRGB színmódban dolgozunk, más színmód használata esetén a papírkép színei eltérnek a monitoron látott képétől. A fényképezőgépek általában ezt a formátumot használják. Ha nem ilyen a fényképed, akkor azt előtte át kell alakítani valamilyen képszerkesztő programmal.

Segített ez a válasz?

Akármennyit, rendszerünk képes kezelni tömeges feltöltéseket is. A feltöltés státuszáról állapotjelző ikonok tájékoztatnak.

Segített ez a válasz?

Ha valami gond van a fényképpel (túl kicsi felbontás, nagyon rossz minőség), minden esetben felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon vagy emailben és egyeztetünk a továbbiakról.

Segített ez a válasz?