Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

falidekor cat

Fali dekorációk, képkeretek. Varázsold lakásod otthonná saját fotóiddal!

Diszítsd lakásod saját fényképeiddel! Töltsd fel legjobban sikerült képeidet weboldalunkra és rendelj belőle egyedi fényképes fali dekorációt. Legyen az poszter, egy- vagy többrészes, esetleg kollázs vászonkép, keretes fénykép egy vagy több fotóval, biztos lehetsz benne hogy fényképed az otthonod méltó díszévé válik.

vaszon_375x250

Vászonkép

Vászonkép vakrámára feszítve. Több mint 300 féle méretben akár 3 órán belül elkészül.

kepkeret_375x250

Képkeret

Képkeret – Keretet adunk életed legszebb pillanataidnak

kepkeret_paszpartus_375x2506

Paszpartus képkeret

Az örök klasszikus. Fekete keret fehér paszpartuval. 12 féle méret, méretenként többféle képelrendezéssel. 

kepkeret_tobbreszes_375x2505

Többrészes képkeret

Több normál méretű kép egy nagyméretű osztott képkeretben

vaszonkep_kollazs_375x250

Kollázs vászonkép

Vakrámára feszített vászonkép többféle képelrendezéssel egyedi hátterekkel.

Lakásdekor inspiráció termékeinkkel:

Egy üres lakásból számtalan módon otthont varázsolhatsz. Egyik legfontosabb eleme azonban lakásunk megszemélyesítése, hogy életterünk valóban rólunk szóljon. Ahogyan fiatalkorunkban a kedvenc posztereinkkel celluxoztunk tele minden szabad négyzetcentimétert, úgy néhány év elteltével is szívesen dobjuk fel üres falainkat, polcainkat, de már a kifinomultabb megoldások híveivé váltunk. A Fotológus igazán színvonalas és személyreszabható lakásdekorációs termékekkel igyekszik segíteni vásárlóit, hogy emlékeik valóban azt az értéket képviseljék, amelyet megérdemelnek.

A minőség, az egyszerűség és a kreativitás jegyében olyan termékeket alkottunk, melyek alapvetően letisztultak, mégis rendkívül egyszerűen használható rendelőfelületeink egy kis leleményességgel párosítva nem mindennapi produktummal ajándékozhatnak meg minket. Minden termékünket helyben, kézzel készítjük, így ügyelve az elvárható maximális minőségre, mégis páratlanul rövid határidőkkel dolgozunk, így ha az utolsó pillanatban rendelted meg a terméket és szinte azonnal van rá szükséged, számunkra ez sem jelenthet akadályt.