2021 január 1-én az Európai Unió országaiban bevezetésre került az online bankkártyás fizetések esetén egy új, kétfaktoros azonosítás (PSD2 szabályozás). Ez a kezdeti, bevezető időszakban sajnos itthon és külföldön egyaránt fennakadásokat okoz az online bankkártyás fizetések folyamatában. Webshopunk felkészült erre, azonban a SimplePay rendszerétől függetlenül is előfordul, hogy a megrendelések fizetése elutasításra kerül. 

 Arra kérünk, hogy ha először nem sikerül rendezned megrendelésed végösszegét, ne add le újra a megrendelést, hozzánk mindenképp beérkezik. A megrendelés beérkezéséről küldünk egy visszaigazoló emailt, melyben lesz egy "Online fizetek" link, erre kattintva újra megkísérelheted a fizetést. Az email "Rendeléskövetés" gombjára kattintással a megrendelésed részleteit láthatod, itt is lesz egy link az online fizetéshez. Ha többszöri próbálkozás ellenére sem sikerül rendezni a megrendelést, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a megrendelés visszaigazoló levélre válaszolva és átállítjuk azt személyes fizetésre. Fontos, hogy üzletünkben és futáros házhozszállítás esetén is lehetőséged van készpénzzel és bankkártyával is kifizetni a megrendelést. A fennakadás a személyes bankkártyás vásárlást nem befolyásolja.

 Kérjük továbbá, bizonyosodj meg róla hogy minden szükséges információt megadtál-e bankodnak az új típusú online bankkártyás fizetéshez. Összegyűjtöttünk néhány segítséget az OTP, MKB, Raiffeisen és K&H bankok vonatkozó tájékoztatóiból.

 

Reméljük hogy hamarosan megoldódik a probléma és továbbra is a megszokott és egyszerű módon rendelhetsz nálunk.

 

Türelmed és megértésed köszönjük,

Fotológus