Életre keltjük emlékeid!
0
Cart

Fotológus Partner Program 

Innováció és prémium minőség

A Fotológus egy innovatív, a minőséget, gyorsaságot és megbízhatóságot szem előtt tartó fotólabor. Webes és kiszolgáló háttér rendszereinket is folyamatosan fejlesztjük, hogy vevőinket minél magasabb szinten szolgálhassuk ki. Hatékonyságra törekszünk, így igyekszünk folyamatainkat minél inkább automatizáltabbá tenni, a rendelés fogadásától a feldolgozáson keresztül a kiszolgálásig, ezekkel is elősegítve, hogy vásárlóink a lehető leghamarabb kézben tarthassák megrendeléseiket.

A minőséget mindennél fontosabbnak tatjuk. Nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy kizárólag magas színvonalú alapanyagok válasszunk, valamint rendszeresen karbantartott professzionális gépparkkal, szakértő munkatársakkal dolgozunk.

Regisztráció/Belépés

 Fotologus pr cikk
 adult business deal collaboration 1376864

Együttműködés és kedvezmények

Partner rendszerünket azért hoztuk létre, hogy rajta keresztül kiszolgálhassuk azon ügyfeleinket, akik termékeinket viszonteladóként forgalmazzák. A csatlakozáshoz egy működő, honlappal rendelkező számlaképes vállalkozással kell rendelkezni. 

A Partner rendszerben a Fotológus saját gyártású termékei szerepelnek az ajánlataink közt. Elsősorban fényképek és fotókönyvek, fali dekorációs termékek.

A kedvezmény regisztrációhoz kötött. A regisztrálás után pozitívan elbírált jelentkezők a regisztrációkor megadott email címmel tudnak belépni a weboldalra és tudják megrendelni a termékeket.

Regisztráció/Belépés

  

Partner árlistánkat a https://fotologus.hu/partneri-arlista oldalon regisztráció és belépés után tudod elérni. 

REGISZTRÁCIÓ/BELÉPÉS