Életre keltjük emlékeid!
0
Cart
Contact

Mint minden évben eddig a Fotológusra idén is számíthatsz, ha fényképes termékeket rendelnél és fontos Neked, hogy a megrendelt termék valóban el is készüljön karácsonyig és a kiszállítás is időben megtörténjen. Ehhez annyit kérünk olvasd át ezt a lapot és a rendelési határidők előtt add le megrendelésed weboldalunkon!

Rendelés leadási határidők karácsonyig:

Személyes átvétel esetén:

Fényképelőhívás: december 23 

Fotónaptár: december 21

Fotókönyv: december 18

Falidekor: december 18

Futáros házhoz szállítás esetén a rendelési határidők:

Fényképelőhívás: december 16 

Fotónaptár: december 16

Fotókönyv: december 16

Falidekor: december 16

----------------------------------------------

Üzletünk decemberi nyitva tartása:

 December 10-14 hétfő-péntek  10-19 
 December 15-16 szombat-vasárnap  10-18 
 December 17-21 hétfő-péntek  9-20 
 December 22-23 szombat-vasárnap  9-20 
 December 24 hétfő  9-12 
 December 27-28 csütörtök-péntek  10-18 
 December 29-30 szombat-vasárnap  zárva 
December 31- Január 1 hétfő-kedd  zárva 

 

Gyakori kérdések a rendelésekkel kapcsolatban:

Elkészült már a rendelésem? : a rendelés elkészültét SMS-ben és E-mailben is jelezzük (kérjük addig ne indulj rendelésedért az üzletbe amíg nem jeleztük, hogy elkészült) Rendelésed állapotáról a megrendeléseim oldalon tájékozódhatsz

Gyorsabban elkészül a rendelésem, ha személyesen adom le? : Nem! Az üzletben kioskon leadott rendelések nem élveznek elsőbbséget. 

 Rendeléseiteket kérjük ezen a weboldalon keresztül adjátok le, személyes rendelés leadásra nincs mód a karácsonyi időszakban. Oldalunk mobiltelefonról, tabletről is használható. Mobiltelefonnal készült képeidet is ezen a linken tudod megrendelni: https://fotologus.hu/fotokidolgozas/fenykepek-rendelese Üzletünkben mobiltelefonról (kioszkon keresztül) nem tudsz képeket rendelni. Mobilos (Android) rendeléshez használhatod app-unkat is amit a Play Store-ból tudsz letölteni.

Emailben rendelést nem fogadunk.

Ha érdeklődnél a rendelésed állapotáról akkor kattints ide: https://fotologus.hu/megrendeleseim Ezen a lapon pontosan látszik, hogy milyen stádiumban van a rendelés. Ennél több információt telefonos operátoraink sem tudnak adni a rendelésről. 

Emailben érkező kérdéseket nyitvatartás után az esti órákban tudjuk megválaszolni, kérjük türelmeteket.

Rendelés kiszállítással kapcsolatban (megváltozott cím, kiszállítás időpontjának megadása, információ a futárnak stb.) kérjük a GLS-el közvetlenül vedd fel a kapcsolatot a csomagszám ismeretében. Amint elkészültünk egy rendeléssel emailben automatikusan kiküldjük a csomagszámot és egy linket a GLS oldalára ahol minden kiszállítással kapcsolatos kérés online, könnyen elintézhető.

 Futáros kiszállítással kért rendelések összevonására nincs mód. Kérlek a megrendelés leadása előtt gondold át lesz-e még rendelésed amit ugyanazon kiszállításal szeretnél kérni.

 

A Fotológusnál ahogy évek óta már megszokhattátok minden határidőre leadott megrendelés elkészül karácsonyig. Idén is mindent megteszünk, hogy ez így legyen!