Életre keltjük emlékeid!
0
Cart
Contact
 
Analogue Processing
Buy photographic films on our webshop
C-41 color, B&W and E-6 slide films
great prices and wide selection!
Film Webshop
eskuvoi fotokonyv

Photobook

Order online without downloading the software!

Make a book from your Wedding, Family or any other great occasion photos.

Edit your own Photobook in no time!

You can use our Free Photobook editing software on any computer, smartphone or tablet.

Try it and use it even without regitration!

 

 

Order Photobook

 

 

Art, passion and quality meets in a very special book. You just dream it and we make it so You and your loved ones can enjoy your life's best memories anytime and anywhere.
 
All of our Pohotbooks are unique and handmade only with the best materials and we pay close attention to every small detail. You can design an extraordinary photobook with our free online software. Release your creativity and bring your photos to life!
 
Book Size Base Price (20 pages)  +2 pages 
20x20 12.900,- 790,-
30x30  17.900,-   1190,-
     

 

A borító típus és a kötészeti anyag körültekintő megválasztása fontos dolog nemcsak a fotókönyvről alkotott első benyomás és esztétikai érték miatt, hanem a tartósság miatt is. Fotókönyveinkhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és ez a borítóink alapanyagában is megmutatkozik. Minden könyvünket keményborítóval készítjük, mely igény esetén akár különbözőképpen elhelyezett süllyesztett képablakkal is kiegészíthető. Kínálatunkban különböző minőségi kreatív könyvkötészeti papírok, selymek, műbőrök közül választhatsz. Válaszd ki a Hozzád legközelebb álló stílust, és tervezd meg saját albumod.

Az általunk készített fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítjuk, majd előhívjuk. Az eljárás megegyezik a hagyományos fényképelőhívással. A "nyomtatás" során nem használunk festéket, a kép a fotópapírban kémiai úton jön létre, mely felülmúlja a nyomdatechnikával elérhető képminőséget A legjobb minőség érdekében a világ vezető fotólabor gyártója, a Japán Noritsu gépeit használjuk, Kodak Professional Supra Endura fotópapírral, Kodak vegyszerekkel. Az eszközök naponta kalibrálva vannak, így biztosítható a kiváló minőség, és tartós szín- és tónusegyensúly, mely akár több év elteltével sem változik.


Az albumok lapjai prémium minőségű és vastag papírból készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek. A könyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti. Könyveink készítésénél nem elégszünk meg az alacsonyabb minőségben készülő fotókönyvek magazin jellegű kialakításával, csakis a legjobb minőségre, tartós kialakításra és prémium megjelenésre törekszünk.

We make your photobook, wedding photobook in no time!