Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

Mi a Fotológus? Látszólag egy cég, aki fotóelőhívással foglalkozik, azonban több annál, filozófia. Az emlékek iránti elkötelezettség filozófiája…

Mi itt a Fotológusnál hiszünk abban, hogy az általunk előhívott fényképek az Önök emlékeinek hordozói. A fontos emlékeké. Amik talán már a fotó elkészítésének pillanatában is fontosak voltak, vagy idővel váltak fontossá. Ezért ennek megfelelően kezeljük emlékeiket. Vigyázunk rá, óvjuk, segítjük újraszületésüket, hogy ahányszor az albumban, egy szép keretben a képekre tekintenek, újra meg újra átélhessék, megoszthassák szeretteikkel mindazokat az érzéseket, amiket a múlt üzen. Ezért is választottuk szlogenünkké: Életre keltjük emlékeid!

Célunk, hogy a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelő fotószolgáltatást nyújtsuk minden fényképezést kedvelő ügyfelünknek.

A kiváló minőséghez kiváló alapanyagokra és szakemberekre van szükségünk. Üzletünk ezért kizárólag Kodak vegyszerekkel és fotópapírokkal dolgozik, munkatársaink pedig legalább 10 éve foglalkoznak fotókidolgozással.

Folyamatos szolgáltatás bővítéseinknek köszönhetően jelenleg színes negatív kidolgozással, fekete-fehér negatív, dia, és digitális kidolgozással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Saját fejlesztésű online fényképrendelést lehetővé tevő programunkat sok év tapasztalatával csiszoltuk olyanná, hogy mindenki számára könnyen kezelhető, mégis a legszélesebb egyedi igények kielégítésére is alkalmas legyen.

Reméljük Önt is mihamarabb ügyfelünkként üdvözölhetjük bármelyik üzletünkben, vagy online megrendelőink között!

 

Fotológus Kft.