Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat

1, Általános tudnivalók

A Fotológus webáruházat a Fotológus Kft. üzemelteli (továbbiakban Üzemeltető). 

2, Vásárlási módok

Házhozszállítás:
Amennyiben a kiválasztott terméke(ke)t házhozszállítással rendeli meg, úgy azt 15.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén ingyenesen, ez alatt pedig bruttó 990 Ft-os díj ellenében, várhatóan 1-2 munkanapos határidővel a GLS szállítócég juttatja el Önhöz, ha a megrendelt termékek között fotókönyv, fotónaptár vagy fali dekorációs termék. Fizetésre előzetes bankkártyás fizetéssel, illetve készpénzben, utánvéttel van mód, az átvétel alkalmával, a szállítást végző futárnak. A termékek házhozszállítását csak Magyarország területén belül vállaljuk. 

Személyes átvétel:
Lehetősége van a megrendelt termékeket a Blaha Lujza térnél található (Rákóczi út 38) üzletünkben is átvenni a rendelés teljesítéséről szóló értesítést követően.

A webáruházban található árak és akciók kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek.

3. A webshopon keresztül való vásárlás lépései

- Bejelentkezés/regisztráció: A Fotologus.hu webshopban regisztráció után tudja vásárlói kosarát összeállítani. A honlap jobb felső sarkában lévő Regisztráció gombra kattintva regisztrálhat adatai megadásával vagy beléphet a már korábban megtörtént regisztráció esetén felhasználóneve vagy e-mal címe és jelszava begépelésével.

- A termék kiválasztása: Bejelentkezés után a termékkategóriák oldalára irányítja Önt az oldal, ahol ki tudja választani a megrendelni kívánt termék(ek)et. Ezen az oldalon megadhatja, hogy hány darabot rendelne a termékből, majd a Megvásárolom gombbal hozzáadhatja vásárlói kosarához.

- Megrendelés: Miután végzett a termékek kiválasztásával, szintén a jobb felső sarokban, a Kosár tartalma feliratra kattintva megkezdheti a termékek megrendelését. A következő oldalon a rendelési adatok megadásával juthat el a tényleges megrendelésig.
A következő oldalon végül a Rendelés feladása gomb megnyomásával küldheti el megrendelését.

4. A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei 

A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet rendelkezései irányadók.

5. Sérült, hibás termék javítása/cserélése