Szolgáltatások
0
Kosár
Kapcsolat
 
Filmfutár szolgáltatás
Nem jársz üzletünk környékén? Küldd el nekünk elfotózott negatívod! 

 

Küldd be elfotózott színes, fekete-fehér negatívod laborunkba! 

Válaszd a legegyszerűbb módját analóg tekercseid feldolgozásának, próbáld ki a Filmfutárt! Ehhez nem szükséges ellátogatnod üzletünkbe, elég ha itt megrendeled a kívánt szolgáltatást, beküldöd hozzánk a filmet, mi pedig a tőlünk megszokott gyorsasággal és minőségben elkészítjük azt. Amint átvettük a nyersanyagod, emailben értesítünk, ahogyan az elkészült munkáról is. Ha szkennelést is rendelsz, a munka elkészültével azonnal megkapod a linket, ahonnan letöltheted fotóid.

 

  1. Válassz filmhívás, szkennelés és papírkép kidolgozási szolgáltatásaink közül, majd rendeld meg ezen a lapon online.
  2. A beérkezett megrendelésről visszaigazoló emailt küldünk.
  3. Alaposan csomagold be filmed és ajánlott küldeményként, vagy futárszolgálattal add fel postacímünkre: Fotológus Kft. - 1072 Budapest, Rákóczi út 38. A kísérőlevélben ne feledd el feltüntetni neved és az emailben található rendelésszámot.
  4. Amint átvettük a nyersanyagod, szintén emailben azonnal értesítünk. C-41-es színes filmek esetén legtöbbször másnapra elkészülünk munkáddal.
  5. Elkészült rendelésedről emailt, bolti átvétel esetén emailt és sms-t is küldünk. Ha szkennelést is kértél és rendelésed a leadáskor online kifizetted, akkor az emailben található linkről letölthetőek szkennelt fotóid. Megrendelésed menet közben is kifizetheted az emailben található "Rendeléskövetés" linkre kattintás után. A linket tartalmazó rendszerüzenetet minden esetben csak a sikeres fizetés után küldjük el.
  6. Választásod függvényében a kész anyagot futárszolgálatunkkal visszaküldjük, vagy bolti átvétel választása esetén üzletünkben tároljuk. A kész munkát maximum 3 hónapig őrizzük.

A C-41 színes, fekete-fehér- és ECN2 mozifilmeket tudjuk előhívni.

Szkennelést és papírkép készítést bármilyen - már előhívott - tekercs vagy csíkra vágott negatív- és diafilmről vállalunk.

 

Filmfutár szolgáltatások

Küldd be negatív filmed laborunkba!

 

Állítsd össze a számodra legmegfelelőbb csomagot az extra kedvezményekért!

 

Hívás + Szkennelés + Papírkép ajánlataink széles skáláját találod az opciók között.

Gyakori kérdések
Házhozszállítás: 3 munkanap
Filmhívás
Szkennelés
Papírkép