Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
 
Filmfutár szolgáltatás
Nem jársz üzletünk környékén? Küldd el nekünk elfotózott negatívod! Mi feldolgozzuk filmed, majd futárszolgálattal házhoz szállítjuk.

 

Küldd be elfotózott színes negatívod laborunkba! 

Kidolgozás után futárunk házhoz szállítja a kész filmed.

  1. Alaposan csomagold be filmed és ajánlott küldeményként add fel postacímünkre: Fotológus Kft. - 1072. Budapest, Rákóczi út 38. (ne feledd el a borítékon feltüntetni a feladót, hogy beazonosíthassuk munkád.
  2. Válassz filmhívás, szkennelés és papírkép kidolgozási szolgáltatásaink közül, majd rendeld meg ezen a lapon online, ezután add meg adataid a kosár oldalon.
  3. Rendelésedről visszaigazoló emailt küldünk. Az emailben lesz egy link, amelyen követni tudod rendelésed, pl. láthatod, hogy a csomag beérkezett laborunkba valamint a laborálás állapotát.
  4. Elkészült rendelésedről emailben és sms-ben is értesítünk. Ha rendelésed a leadáskor online kifizetted, akkor az emailben levő linkről le is tudod tölteni a beszkennelt képeket (ha kértél szkennelést).
  5. Választásod függvényében a kész anyagot futárszolgálatukkal visszaküldjük, vagy bolti átvétel választása esetén üzletünkben tároljuk. A kész munkát maximum 3 hónapig őrizzük! 

C-41 színes, Fekete-fehér, Dia filmeket tudjuk előhívni.

Szkennelést és papírkép készítést bármilyen -már előhívott- tekercs vagy csíkra vágott negatív- vagy diafilmről vállalunk.

 

Filmfutár szolgáltatások

Küldd be színes negatív filmed laborunkba!

 

Állítsd össze a számodra legmegfelelőbb csomagot az extra kedvezményekért!

 

Hívás + Szkennelés + Papírkép ajánlataink széles skáláját találod az opciók között.

Gyakori kérdések
Átvehető az üzletben: 1 munkanap
Házhozszállítás: 3 munkanap
Filmhívás
Szkennelés
Papírkép