Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
Rendelj papírképeket kedvenc digitális fotóidról!
Expressz fényképelőhívás prémium minőségben üzletünkben vagy házhozszállításal.
Fényképrendelés
 
App

Életre keltjük emlékeid.

Akkor válassz minket, ha te is szívesebben éled át újra emlékeid egy könyvből, albumból vagy akár csak egy borítékból átpörgetve, mint egy telefon kijelzőjén vagy egy monitoron vizslatva. Ha szívesebben lapozol az ujjaiddal, mint a "jobbra" nyíllal. Vagy ha te is inkább lefűzöd a filmjeid egy mappába, mint átmásolod... Ha számodra is fontos hogy a kép a faladon hosszú évek múlva is ugyanolyan varázsában emlékeztessen arra a pillanatra amire örökre emlékezni szeretnél, mint amikor megélted azt. Mi tényleg hiszünk ebben. Ezért célunk hogy a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelő fotószolgáltatást nyújtsuk. Neked.

Fotókidolgozás

Nem elégszel meg az átlagossal? Egy eredeti ötletet szeretnél megvalósítani?

Mi, itt a Fotológusnál hiszünk abban hogy a felejthetetlen emlékek különleges bánásmódot igényelnek. Ennek megfelelően arra törekszünk hogy minden megörökített pillanat azt a gondoskodást kapja, amit megérdemel. Bármilyen alkalomból készülhetnek fényképek, viszont mi arra helyezzük a hangsúlyt hogy tradícionális fényképelőhívási technológiánknak, valamint magas szakmai igényességünknek köszönhetően minden ilyen alkalom ünneppé varázsolódjon. Egy fényképet ezerféle módon papírra lehet vinni, viszont ahhoz hogy a kép örök emlék maradjon, prémium minőségű alapanyagokat használunk, melyekhez törekszünk a legnagyobb szakmai hozzáértéssel nyúlni.

Munkánkat minden nap, minden fénykép elkészítésénél ennek szellemében végezzük hogy az általad fontosnak vagy különlegesnek megélt pillanatot a legkiválóbb formájában adjuk a kezedbe. Életünk összes eseménye, alkalma és ünnepe fotóért kiált, ezért az év minden szakaszában igykeszünk kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítani azoknak, akiknek a fénykép érték. Válaszd ki kedvenc terméked, használd a fantáziád és merj álmodni egy óriás méretű, vagy többrészes képet a nappalid falára! A Fotológus nemcsak megvalósítja az álmaid, de külön figyelmet fordít az elérhető legszebb produktum elkészítésére. 

Vászonkép nyomtatás

Vászonra visszük emlékeid 

  • Különösen időtálló, színtartó nyomatok
  • A fal síkjából kiemelkedő, térhatású képek
  • Csaknem 400 féle méretben, online rendelhető
  • Bármilyen egyedi méretet elkészítünk
  • Helyben, kézzel készült, prémium minőségű termék

 

 

 

Megrendelem 

 

Varázsold különlegessé lakásod vászonképeinkkel! Válassz klasszikus, négyzetes, egyedi vagy panoráma méretet.

Esküvő, nyaralás, egy felejthetetlen koncert? Bármilyen fotóból rendelhetsz vászonképet akár teljesen egyedi méretben is, hiszen a normál, panoráma, négyeztes méreteken kívül egyedi képméreteket is feszítünk 20x20 cm-től 100x150 cm-es méretig.

A vászonképek bármely méretben néhány kattintással megrendelhetők weboldalunkon.

Népszerű méretek Ár
20x30 5000 Ft
30x45 7500 Ft
40x60 10000 Ft
50x75 12500 Ft
60x80 14000 Ft
70x100 17000 Ft
80x120 20000 Ft
100x150 25000 Ft
   

Milyen további vászonkép méretek vannak?

Népszerű méreteken kívül panoráma és négyeztes formátumú vászonképeket is készítünk, sőt egyedi méretű vászonképek is rendelhetők.

Egyedi méretek esetében a rövidebb oldal 20 és 100 cm között 5 cm-es lépésenként állítható be, a hosszabb oldal 20-150 cm között 5 centinként (100-150 cm között 10 centinként) állítható.

A vászonképek bármelyik méretben egyszerűen megrendelhetők rendelőfelületünkön.

Megrendelem 


Lakásdekorációs termékeink talán legnépszerűbb tagja a vakrámázott vászonkép, hiszen egy elegáns, nem megszokott formája a fényképkihelyezésnek, így kiváló dekorációs eszköze lakásunk vagy munkahelyünk üres falainak.

Többféle méret közül is választhatsz, lehetőséged van normál, négyzetes és panoráma kép rendelésére is, de rendelőfelületünkön akár egyedi méreteket is megadhatsz. Semmi se szabjon határt a kreativitásodnak, csak töltsd fel rendelőfelületünkre kedvenc fotód, mellyel feldobnád otthonod! A képet feltöltés után módosíthatod, vághatod, szűrheted színeit. Ezek után már csak át kell venned a frissen készült vászonképed és már díszítheted is a falad!

A vászonkép elkészítéséhez szükségünk van egy jó minőségű, magas felbontású képre. Nagyformátumú nyomtatónkkal kiváló nyomatokat készítünk a vászonra, melyet vakrámára feszítünk. A vakráma tulajdonképp egy feszítő keret, melyre ráfeszítjük a nyomtatott vásznat. Fő jellegzetessége, hogy 2 centiméterrel kiemelkedik a fal síkjából, ezzel érdekes térhatást adva a képnek. Vászonképeink mérete akár 1x1,5 méter is lehet. A nyomtatáshoz vízbázisú technológiát használunk, így a nyomat képe kiváló lesz, jó színtartással és éles képpel. Töltsd fel rendelőfelületünkre a nyomtatni kívánt képet, válaszd ki a méretet, majd a szerkesztés után már csak várnod kell az e-mailt és az sms-t elkészült rendelésedről.