Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
Rendelj papírképeket kedvenc digitális fotóidról!
Expressz fényképelőhívás prémium minőségben üzletünkben vagy házhozszállításal.
Fényképrendelés
 
App

Életre keltjük emlékeid.

Akkor válassz minket, ha te is szívesebben éled át újra emlékeid egy könyvből, albumból vagy akár csak egy borítékból átpörgetve, mint egy telefon kijelzőjén vagy egy monitoron vizslatva. Ha szívesebben lapozol az ujjaiddal, mint a "jobbra" nyíllal. Vagy ha te is inkább lefűzöd a filmjeid egy mappába, mint átmásolod... Ha számodra is fontos hogy a kép a faladon hosszú évek múlva is ugyanolyan varázsában emlékeztessen arra a pillanatra amire örökre emlékezni szeretnél, mint amikor megélted azt. Mi tényleg hiszünk ebben. Ezért célunk hogy a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelő fotószolgáltatást nyújtsuk. Neked.

Fotókidolgozás

Nem elégszel meg az átlagossal? Egy eredeti ötletet szeretnél megvalósítani?

Mi, itt a Fotológusnál hiszünk abban hogy a felejthetetlen emlékek különleges bánásmódot igényelnek. Ennek megfelelően arra törekszünk hogy minden megörökített pillanat azt a gondoskodást kapja, amit megérdemel. Bármilyen alkalomból készülhetnek fényképek, viszont mi arra helyezzük a hangsúlyt hogy tradícionális fényképelőhívási technológiánknak, valamint magas szakmai igényességünknek köszönhetően minden ilyen alkalom ünneppé varázsolódjon. Egy fényképet ezerféle módon papírra lehet vinni, viszont ahhoz hogy a kép örök emlék maradjon, prémium minőségű alapanyagokat használunk, melyekhez törekszünk a legnagyobb szakmai hozzáértéssel nyúlni.

Munkánkat minden nap, minden fénykép elkészítésénél ennek szellemében végezzük hogy az általad fontosnak vagy különlegesnek megélt pillanatot a legkiválóbb formájában adjuk a kezedbe. Életünk összes eseménye, alkalma és ünnepe fotóért kiált, ezért az év minden szakaszában igykeszünk kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítani azoknak, akiknek a fénykép érték. Válaszd ki kedvenc terméked, használd a fantáziád és merj álmodni egy óriás méretű, vagy többrészes képet a nappalid falára! A Fotológus nemcsak megvalósítja az álmaid, de külön figyelmet fordít az elérhető legszebb produktum elkészítésére. 

Kollázs vászonkép

Vakrámára feszített vászonkép többféle képelrendezéssel egyedi hátterekkel.

  • Négyzetes és téglalap formátumok
  • Akár 25 kép is elhelyezhető egy vászonképen
  • Egyszerűen kezelhető rendelőfelület előre elkészített sablonokkal
  • Többféle választható háttérkép
  • Fotorealisztikus nyomtatás
  • 2 cm-es vakrámára feszített vászonkép nyomat

 

Megrendelem

 

Megannyi kép és mind Rólad szól! Ne ragadj ki egyetlen pillanatot, éld át újra az összeset! Ha több fotód van, de mégis egy képen szeretnéd viszontlátni emlékeid, a kollázs a legjobb megoldás. Válaszd ki a számodra legtesthezállóbb méretet és képelrendezést, töltsd fel fényképeid és rendeld meg kollázs vászonképedet, hogy az igazán fontos momentumok sose múljanak el!

 

Méret Ár Méret Ár
30x30 7490 Ft 30x45 8990 Ft
40x40 9990 Ft 40x60 11990 Ft
50x50 11990 Ft 50x75 14990 Ft
60x60 13990 Ft 60x90 17990 Ft
70x70 15990 Ft 70x105 19990 Ft
80x80 18990 Ft 80x120 22990 Ft

A kollázs vászonképet azoknak ajánljuk, akik egyszerre több fotót is szeretnének egy vászonképen viszontlátni. Lehet ez egy kreatív, több kisebb képből álló kompozíció, mely egyben nézve egy nagy képet alkot, de akár több, egymástól független, mégis összetartozó fotó. Nagyszerű módja egy nyaralás kedvenc fotói esztétikus megjelenítésének, de bármilyen esemény, ünnep, nagy nap emlékeit is örömmel élheted újra, akárhányszor csak a faladra pillantasz.

Rendelőfelületünkön 30x30 cm-es mérettől 80x120 cm-es méretig rengeteg méretből és elrendezésmintából választhatod ki a képeid mennyiségének és üres falfelütednek megfelelőt. A fotóid feltöltése után a megfelelő képhelyekre való behúzással tulajdonképpen majdnem el is készültél a kolázzsal. Ha szükséges, a szerkesztőfelületen a fotóra kattintás után szerkesztheted képeid, méretezheted, levághatod a felesleges részeket, különböző szűrőkkel módosíthatod őket.

Rendelésed leadása után fotorealisztikus nyomtatónkkal kiváló nyomatot készítünk a vászonra, melyet vakrámázott vászonképeinkhez hasonlóan 2 cm-es mélységű vakrámára (feszítő lécekre) feszítünk, így ezeket a képeket már nem szükséges keretezni, azonnal kihelyezhetőek. A képek a fal síkjából kiemelkednek, így szinte beleolvadnak környezetükbe.