Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
Rendelj papírképeket kedvenc digitális fotóidról!
Expressz fényképelőhívás prémium minőségben üzletünkben vagy házhozszállításal.
Fényképrendelés
 
App

Életre keltjük emlékeid.

Akkor válassz minket, ha te is szívesebben éled át újra emlékeid egy könyvből, albumból vagy akár csak egy borítékból átpörgetve, mint egy telefon kijelzőjén vagy egy monitoron vizslatva. Ha szívesebben lapozol az ujjaiddal, mint a "jobbra" nyíllal. Vagy ha te is inkább lefűzöd a filmjeid egy mappába, mint átmásolod... Ha számodra is fontos hogy a kép a faladon hosszú évek múlva is ugyanolyan varázsában emlékeztessen arra a pillanatra amire örökre emlékezni szeretnél, mint amikor megélted azt. Mi tényleg hiszünk ebben. Ezért célunk hogy a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelő fotószolgáltatást nyújtsuk. Neked.

Fotókidolgozás

Nem elégszel meg az átlagossal? Egy eredeti ötletet szeretnél megvalósítani?

Mi, itt a Fotológusnál hiszünk abban hogy a felejthetetlen emlékek különleges bánásmódot igényelnek. Ennek megfelelően arra törekszünk hogy minden megörökített pillanat azt a gondoskodást kapja, amit megérdemel. Bármilyen alkalomból készülhetnek fényképek, viszont mi arra helyezzük a hangsúlyt hogy tradícionális fényképelőhívási technológiánknak, valamint magas szakmai igényességünknek köszönhetően minden ilyen alkalom ünneppé varázsolódjon. Egy fényképet ezerféle módon papírra lehet vinni, viszont ahhoz hogy a kép örök emlék maradjon, prémium minőségű alapanyagokat használunk, melyekhez törekszünk a legnagyobb szakmai hozzáértéssel nyúlni.

Munkánkat minden nap, minden fénykép elkészítésénél ennek szellemében végezzük hogy az általad fontosnak vagy különlegesnek megélt pillanatot a legkiválóbb formájában adjuk a kezedbe. Életünk összes eseménye, alkalma és ünnepe fotóért kiált, ezért az év minden szakaszában igykeszünk kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítani azoknak, akiknek a fénykép érték. Válaszd ki kedvenc terméked, használd a fantáziád és merj álmodni egy óriás méretű, vagy többrészes képet a nappalid falára! A Fotológus nemcsak megvalósítja az álmaid, de külön figyelmet fordít az elérhető legszebb produktum elkészítésére. 

Többrészes képkeret

Szabvány méretű fotókhoz készült többrészes képkeretek. 

  • 10x15 cm-es ablak méretek
  • Fa vagy műanyag
  • Üveg előlap
  • Hátoldalon akasztóval

 

 

 

Megrendelem

 

 

Ha sok a fotód, de az időd kevés és mégis egy ötletes dekorációs elemmel lepnéd meg szeretteid vagy saját magad, válassz többrészes képkereteink közül! Rendelőfelületünkön fényképeid feltöltése után válaszd ki a legszimpatikusabb keretet és csak húzd be fotóid a képablakokba, a többit pedig bízd ránk!

Mi kidolgozzuk fotóid és bele is tesszük őket a keretbe, így neked már csak fel kell akasztanod a képkeretet a falra.

 

Képszám Képkeret ára Képkeret + képek + keretezés ára
3 képes 4990 Ft-tól  5590 Ft-tól
4 képes 2590 Ft-tól 3390 Ft-tól 
6 képes 3790 Ft-tól 4990 Ft-tól 
8 képes 4490 Ft-tól 6090 Ft-tól 
9 képes 7990 ft-tól 9790 Ft-tól 
     
     

 

Csak képkeretet vásárolok | Képkeretet képekkel és képkeretezéssel együtt rendelek