Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
Rendelj papírképeket kedvenc digitális fotóidról!
Expressz fényképelőhívás prémium minőségben üzletünkben vagy házhozszállításal.
Fényképrendelés
 
App

Életre keltjük emlékeid.

Akkor válassz minket, ha te is szívesebben éled át újra emlékeid egy könyvből, albumból vagy akár csak egy borítékból átpörgetve, mint egy telefon kijelzőjén vagy egy monitoron vizslatva. Ha szívesebben lapozol az ujjaiddal, mint a "jobbra" nyíllal. Vagy ha te is inkább lefűzöd a filmjeid egy mappába, mint átmásolod... Ha számodra is fontos hogy a kép a faladon hosszú évek múlva is ugyanolyan varázsában emlékeztessen arra a pillanatra amire örökre emlékezni szeretnél, mint amikor megélted azt. Mi tényleg hiszünk ebben. Ezért célunk hogy a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelő fotószolgáltatást nyújtsuk. Neked.

Fotókidolgozás

Nem elégszel meg az átlagossal? Egy eredeti ötletet szeretnél megvalósítani?

Mi, itt a Fotológusnál hiszünk abban hogy a felejthetetlen emlékek különleges bánásmódot igényelnek. Ennek megfelelően arra törekszünk hogy minden megörökített pillanat azt a gondoskodást kapja, amit megérdemel. Bármilyen alkalomból készülhetnek fényképek, viszont mi arra helyezzük a hangsúlyt hogy tradícionális fényképelőhívási technológiánknak, valamint magas szakmai igényességünknek köszönhetően minden ilyen alkalom ünneppé varázsolódjon. Egy fényképet ezerféle módon papírra lehet vinni, viszont ahhoz hogy a kép örök emlék maradjon, prémium minőségű alapanyagokat használunk, melyekhez törekszünk a legnagyobb szakmai hozzáértéssel nyúlni.

Munkánkat minden nap, minden fénykép elkészítésénél ennek szellemében végezzük hogy az általad fontosnak vagy különlegesnek megélt pillanatot a legkiválóbb formájában adjuk a kezedbe. Életünk összes eseménye, alkalma és ünnepe fotóért kiált, ezért az év minden szakaszában igykeszünk kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítani azoknak, akiknek a fénykép érték. Válaszd ki kedvenc terméked, használd a fantáziád és merj álmodni egy óriás méretű, vagy többrészes képet a nappalid falára! A Fotológus nemcsak megvalósítja az álmaid, de külön figyelmet fordít az elérhető legszebb produktum elkészítésére. 

Paszpartus képkeret

Paszpartuzott fekete képkeret. 12 féle méret, méretenként többféle képelrendezéssel.

  • 12 féle keretméret. A keretek illeszkednek egymáshoz, így különféle fali elrendezéseket alakíthatsz ki.
  • Egy kereten belül kiválaszthatod a keretbe kerülő képek számát, majd különféle elrendezési sablonokból választhatod ki a legjobban tetszőt. 
  • Közel 1000 féle kombinációt állíthatsz össze.
  • Választható paszpartu színek: fekete, barna, sötétszürke, kék, világos szürke, bézs, fehér

Megrendelem

 

A kevesebb néha valóban több. A szimpla fekete, valódi fából készült képkeretbe különböző színű és elrendezésű paszpartuinkból választva egy igazán hangsúlyos és egyedülálló dekorációs elemet rendelhetsz életed meghatározó emlékei számára.

Méret Ár
15x15 1990 Ft
15x45 3990 Ft 
20x20 2990 Ft 
20x30 3990 Ft 
20x45 4990 Ft 
20x60 6990 Ft 
30x30 4990 Ft 
30x45 5990 Ft 
30x60 6990 Ft 
45x45 7990 Ft 
45x60 8990 Ft 
60x60 10990 Ft 

A paszpartus képkeret igazi klasszikus, már a '70-es évek Amerikájában a legközkedveltebb fényképkihelyezési forma volt és azóta mit sem veszített erejéből. Egyszerű, letisztult, semleges, ettől válik minden keret közül a leghangsúlyosabb és leginkább figyelmet követelő dekorációs elemmé. Azokhoz a fotókhoz ajánljuk, melyek mind közül a leginkább közel állnak a szívedhez. A hagyományos fehér paszpartu mellett többféle színből is választhatsz rendelőfelületünkön, ahogyan a képelrendezések közül is számos megoldás áll rendelkezésedre. Kereteink méretét úgy válogattuk össze, hogy több képkeret egymás mellé- illetve alárendezésével teljesen egyedi kompozíciókat is alkothass.

Színes paszpartuk beleje fehér színű, amely a 45 fokos vágás miatt a képek körül kb. 2 mm-es fehér keretet eredményez.