Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
Rendelj papírképeket kedvenc digitális fotóidról!
Expressz fényképelőhívás prémium minőségben üzletünkben vagy házhozszállításal.
Fényképrendelés
 
App

Életre keltjük emlékeid.

Akkor válassz minket, ha te is szívesebben éled át újra emlékeid egy könyvből, albumból vagy akár csak egy borítékból átpörgetve, mint egy telefon kijelzőjén vagy egy monitoron vizslatva. Ha szívesebben lapozol az ujjaiddal, mint a "jobbra" nyíllal. Vagy ha te is inkább lefűzöd a filmjeid egy mappába, mint átmásolod... Ha számodra is fontos hogy a kép a faladon hosszú évek múlva is ugyanolyan varázsában emlékeztessen arra a pillanatra amire örökre emlékezni szeretnél, mint amikor megélted azt. Mi tényleg hiszünk ebben. Ezért célunk hogy a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelő fotószolgáltatást nyújtsuk. Neked.

Fotókidolgozás

Nem elégszel meg az átlagossal? Egy eredeti ötletet szeretnél megvalósítani?

Mi, itt a Fotológusnál hiszünk abban hogy a felejthetetlen emlékek különleges bánásmódot igényelnek. Ennek megfelelően arra törekszünk hogy minden megörökített pillanat azt a gondoskodást kapja, amit megérdemel. Bármilyen alkalomból készülhetnek fényképek, viszont mi arra helyezzük a hangsúlyt hogy tradícionális fényképelőhívási technológiánknak, valamint magas szakmai igényességünknek köszönhetően minden ilyen alkalom ünneppé varázsolódjon. Egy fényképet ezerféle módon papírra lehet vinni, viszont ahhoz hogy a kép örök emlék maradjon, prémium minőségű alapanyagokat használunk, melyekhez törekszünk a legnagyobb szakmai hozzáértéssel nyúlni.

Munkánkat minden nap, minden fénykép elkészítésénél ennek szellemében végezzük hogy az általad fontosnak vagy különlegesnek megélt pillanatot a legkiválóbb formájában adjuk a kezedbe. Életünk összes eseménye, alkalma és ünnepe fotóért kiált, ezért az év minden szakaszában igykeszünk kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítani azoknak, akiknek a fénykép érték. Válaszd ki kedvenc terméked, használd a fantáziád és merj álmodni egy óriás méretű, vagy többrészes képet a nappalid falára! A Fotológus nemcsak megvalósítja az álmaid, de külön figyelmet fordít az elérhető legszebb produktum elkészítésére. 

 

Fotókönyv 

Rendelj online, szoftver letöltése nélkül esküvői, családi vagy más jeles alkalmon készült képeidből.

Töltsd fel fényképeid és szerkeszd meg pillanatok alatt saját fotókönyved!

Ingyenes fotókönyv szerkesztő szoftverünk bármilyen számítógépen, telefonon, tableten használható.

Minden fotókönyvet ingyen szállítunk.

(10.000 Ft feletti rendelés kiszállítása Magyarország területén ingyenes)

Fotókönyvet rendelek 

 

A művészet, szenvedély és a minőség találkozása egy igazán különleges könyvben. Te megálmodod, a fotós pedig életre kelti, hogy mindenki láthassa és átélhesse azokat a csodálatos és meghatározó pillanatokat, amik igazán fontosak. Mindezt pedig egy könyvben egyesítjük, hogy Te és szeretteid bárhol bármikor újraélhessétek  életed  meghatározó momentumait.

Minden könyv egyedi és kézzel készült, melyek elkészítésénél csak minőségi anyagokat használunk és gondosan ügyelünk minden apró részletre. Ingyenes szerkesztőfelületünkön könnyen és gyorsan megtervezheted ezt a különleges albumot, melynek csak képzeleted és kreativitásod szabhat határt.  Engedd   szabadjára   képzelőerőd   és   hívd   új  életre   a   képeket!

 
 Könyv mérete Alapár (20 oldal)  +2 oldal 
20x20 12.900,- 790,-
30x30 17.900,-  1290,-