• vaszon-nyito_

Vászonkép nyomtatás fotókból expressz határidővel


A fénykép idővel megfakul, a memóriakártya eltűnik. Mi időtlenné varázsoljuk a családi pillanatokat, a gyerekek kedvenc rajzait! Bármilyen fotóból vászonképet készítünk, többféle méretben, akár egyedi megoldásokkal is. Tegye egyedivé otthonát vászonképpel!

vaszonkep rendeles

 

Mikorra készül el?


  • Akár 3 óra múlva* átveheti vászonképét üzletünkben!

* A 3 órás határidő munkanapokon, nyitva tartási időben érvényese labor terheltségének függvényében.

Kattintson ide a vászonkép megrendeléséhez!

 

Milyen méretek vannak?


  • A normál, panoráma, négyeztes méreteken kívül egyedi képméreteket is készítünk 20x20 cm-től akár 100x150 cm-es méretig.
  • Minden méretű váaszonkép egyszerűen megrendelhető rendelőfelületünkön.

Kattintson ide a vászonkép megrendeléséhez!

 

A vászonkép az utóbbi időben egyre népszerűbb termékünk, nem véletlenül. Kiváló módja lakásunk, vagy munkahelyünk egyedivé tételére, színesítésére.

Többféle méret közül is választhat, lehetősége van normál, négyzetes és panoráma kép rendelésére is, de akár egyedi méreteket is megadhat. Semmi se szabjon határt a kreativitásának, csak töltse fel rendelőfelületünkre kedvenc fotóját, mellyel feldobná falát! A képet átalakíthatja, növelheti a méretét, levághatja, színegyensúlyt, kontrasztot és sok más lehetőséget is beállíthat. Ezek után már csak át kell vennie a frissen készült vászonképét, és díszítheti is a szobát.

A vászonkép elkészítéséhez szükségünk van egy jó minőségű, magas felbontású képre. Nagyformátumú nyomtatónkkal kiváló nyomatokat készítünk a vászonra, melyet vakrámára feszítünk. Ezen képek mérete akár 1x2 méter is lehet. A nyomtatáshoz vízbázisú technológiát használunk, így a nyomat képe kiváló lesz, jó színtartással és éles képpel. A vakráma nem más, mint egy feszítő keret, melyre ráfeszítjük a nyomtatott vászont. Fő jellegzetessége, hogy 2 centiméterrel kiemelkedik a fal síkjából, ezzel egy érdekes térhatást adva a képnek.

Csupán ennyi szükséges egy kiváló, egyedi és minőségi vászonképhez. Weboldalunkon válassza ki a nyomtatni kívánt képet és a méretet, majd a szerkesztés után már csak várnia kell az e-mailt és az sms-t, hogy elkészült az új vászonképe. Próbálja ki még ma ezt a tökéletes díszítési opciót, és ne legyen többé egyhangú szobája!

Elérhetőségeink:

Fotológus Kft
1072 Budapest, Rákóczi út 38.

Nyitva: Hétfő - Péntek: 10.00 - 18.00
Tel.: +36-1/786-8677
E-mail: info@fotologus.hu

Belépés

Új Regisztráció

fb iconBelépés Facebookkal