Életre keltjük emlékeid!
0
Kosár
Kapcsolat
Kapcsolat

Fotológus Kft

 

1072 Budapest, Rákóczi út 38.

(A Blaha Lujza térnél)

 

Nyitva: Hétfő - Péntek: 10.00 - 18.00

Tel.: +36-1/786-8677

E-mail: info@fotologus.hu

Vászonkép nyomtatás fotókból expressz határidővel


Ha azt szeretnéd hogy lakásod a saját stílusod tükrözze, a vászonkép az ideális választás

Minden jól sikerült kép alkalmas arra, hogy otthonunk dísze legyen. Egy vászonkép viszont nemcsak egyedi, de a legdominánsabb minden dekoráció közül, ami egyedi méretű különlegességé válhat lakásunkban.Milyen vászonkép méretek vannak?

A normál, panoráma, négyeztes méreteken kívül egyedi képméreteket is készítünk 20x20 cm-től akár 100x150 cm-es méretig.

Minden méretű vászonkép egyszerűen megrendelhető rendelőfelületünkön.


 A vászonkép az utóbbi időben egyre népszerűbb termékünk, nem véletlenül. Kiváló módja lakásunk, vagy munkahelyünk egyedivé tételére, színesítésére.

Többféle méret közül is választhatsz, lehetőséged van normál, négyzetes és panoráma kép rendelésére is, de akár egyedi méreteket is megadhatsz. Semmi se szabjon határt a kreativitásodnak, csak töltsd fel rendelőfelületünkre kedvenc fotód, mellyel feldobnád falad! A képet átalakíthatod, növelheted a méretét, levághatod, színegyensúlyt, kontrasztot és sok más lehetőséget is beállíthatsz. Ezek után már csak át kell venned a frissen készült vászonképed, és díszítheted is a szobát.

A vászonkép elkészítéséhez szükségünk van egy jó minőségű, magas felbontású képre. Nagyformátumú nyomtatónkkal kiváló nyomatokat készítünk a vászonra, melyet vakrámára feszítünk. Ezen képek mérete akár 1x2 méter is lehet. A nyomtatáshoz vízbázisú technológiát használunk, így a nyomat képe kiváló lesz, jó színtartással és éles képpel. A vakráma nem más mint egy feszítő keret, melyre ráfeszítjük a nyomtatott vászont. Fő jellegzetessége, hogy 2 centiméterrel kiemelkedik a fal síkjából, ezzel érdekes térhatást adva a képnek.

Csupán ennyi szükséges egy kiváló, egyedi és minőségi vászonképhez. Weboldalunkon válaszd ki a nyomtatni kívánt képet és a méretet, majd a szerkesztés után már csak várnod kell az e-mailt és az sms-t, hogy elkészült az új vászonképed. Próbáld ki még ma ezt a tökéletes díszítési opciót, és ne legyen többé egyhangú szobád!