• fotokonyv_banner_017

 Fotókönyv készítés és esküvői fotókönyv készítés, rendelés online. Egyszerűen. Gyorsan.


 

Szerkessze meg pillanatok alatt saját fotókönyvét!

Ingyenes fotókönyv szerkesztő szoftver letöltés nélkül bármilyen számítógépen, telefonon, tableten használható.

Próbálja ki és használja regisztráció nélkül!

 

 

 
 
 
 

 

Fotókönyvek többféle méretben

 

20x20 cm méret 12900 Ft-tól

 
 

30x30cm méret 17900 Ft-tól

 

 


A művészet, szenvedély és a minőség találkozása egy igazán különleges könyvben. Ön megálmodja a fotós pedig életre kelti azt, hogy mindenki láthassa és átélhesse azokat a csodálatos és meghatározó pillanatokat, amik igazán fontosak. Mindezt pedig egy könyvben egyesítjük, hogy Ön és szerettei bárhol bármikor újraélhessék  életének  meghatározó momentumait.
Minden könyv egyedi és kézzel készült, melyek elkészítésénél csak minőségi anyagokat használunk és gondosan ügyelünk minden apró részletre. Ingyenes szerkesztő felületünkön könnyen és gyorsan megtervezheti ezt a különleges emlékörzőt, melynek csak képzelete és kreativitása szabhat határt.  Engedje   szabadjára   képzelőerejét   és   hívja   új  életre   a   képeket!

 


A borító típus és a kötészeti anyag körültekintő megválasztása fontos dolog nem csak a fotókönyvről alkotott első benyomás és esztétikai érték miatt, hanem a tartósság miatt is. Fotókönyveinkhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és ez a borítóink alapanyagában is megmutatkozik. Minden könyvünket keményborítóval készítjük, mely igény esetén akár különbözőképpen elhelyezett süllyesztett képablakkal is kiegészíthető Kínálatunkban különböző minőségi kreatív könyvkötészeti papírok, selymek, műbőrök közül választhat. Válassza ki az Önhöz legközelebb álló stílust, és tervezze meg saját albumát.

Az általunk készített fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítjuk, majd előhívjuk. Az eljárás megegyezik a hagyományos fénykép előívással. A "nyomtatás" során nem használunk festéket, a kép a fotópapírban kémiai úton jön létre, mely felülmúlja a nyomdatechnikával elérhető képminőséget Az elérhető legjobb minőség érdekében a világ vezető fotólabor gyártójának a Japán Noritsu gépeit használjuk, Kodak Professional Supra Endura fotópapírral, speciális Kodak vegyszerekkel. Az eszközök naponta kalibrálva vannak, így biztosítható a kiváló minőség, és tartós szín és tónus egyensúly, mely akár több év elteltével sem változik.

Az albumok lapjai prémium minőségű és vastag papírból készülnek. Ez amellett, hogy időálló sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek. A könyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti. Könyveink készítésénél nem elégszünk meg az alacsonyabb minőségben készülőfotókönyvek magazin jellegű kialakításával, csakis a legjobb minőségre, tartós kialakításra és prémium megjelenésre törekszünk.
 

Mi pillanatok alatt elkészítjük fotókönyvét és esküvői fotókönyvét

Elérhetőségeink:

Fotológus Kft
1072 Budapest, Rákóczi út 38.

Nyitva: Hétfő - Péntek: 10.00 - 18.00
Tel.: +36-1/786-8677
E-mail: info@fotologus.hu

Belépés

Új Regisztráció

fb iconBelépés Facebookkal