Életre keltjük emlékeit!
0
Kosár
Kapcsolat
Kapcsolat

Fotológus Kft

 

1072 Budapest, Rákóczi út 38.

(A Blaha Lujza térnél)

 

Nyitva: Hétfő - Péntek: 10.00 - 18.00

Tel.: +36-1/786-8677

E-mail: info@fotologus.hu

KODAK PROFESSIONAL PORTRA 160 Film


Finomabb szemcsézet, kivételes bőrtónus.

Az új Portra 160 film jelentősen finomabb szemcsézettel rendelkezik elődjénél, lépést tartva a mai digitalizálási és nagyítási elvárásokkal. Kivételesen lágy és természetes bőrtónusával kitűnő választás porté-, divat-, illetve reklámfotózás területén, stúdióban és külső helyszínen egyaránt.

Megveszem a webshopban!

KODAK PROFESSIONAL PORTRA 400 Film


A világ legfinomabb szemcsézetű magas érzékenységű, színes negatív filmje.

ISO 400-as érzékenység mellett, különböző fényviszonyok között is gyönyörű bőrtónust, valamint kiváló színtelítettséget produkál.

Profi fotósok éveken át részesítették előnyben a KODAK PROFESSIONAL PORTRA Filmet, mert a bőrszín teljes skáláját egyenletesen lágy, természetes módon képes visszaadni. Ezt a hagyományt követve ideális választás változó fényviszonyok között és gyors mozgás megörökítéséhez is, ezért ajánlott portré-, és divatfotózás mellett természet-, utazás-, és szabadidős fényképezéshez.

Megveszem a webshopban!

KODAK PROFESSIONAL PORTRA 800 Film


Kiváló alexpozíciós tűrőképesség kevésbé megfelelő fényviszonyok között.

A KODAK PROFESSIONAL PORTRA 800 Film a magas érzékenység minden előnyét felsorakoztatja finomabb szemcsézet, jobb élesség, természetesebb bőrtónus és bőrszín visszaadása mellett. Alexpozíciós tűrőképessége a legjobb a maga nemében azzal a képességével együtt, hogy szükség esetén ISO 1600-ig push-olható. Ideális gyors mozgású témák fotózásához kevés fényben, nagy gyújtótávolság mellett, árnyékos területek részleteinek visszaadásához vaku nélkül. PORTRA 800 Film – lenyűgöző eredmény szegényes fényviszonyok között.

Megveszem a webshopban!

KODAK PROFESSIONAL EKTAR 100 Film


A világ legfinomabb szemcsézetű színes negatív filmje!

Kimagaslóan telt színek, kivételes élesség, rendkívüli nagyíthatóság.
Az ISO 100-as érzékenységű, nagy színtelítettségű Ektar 100 kínálja a legfinomabb, szemcsézetet a ma elérhető színes negatív filmek között, ezért kifejezetten ajánlott digitalizáláshoz – 35mm film esetén is páratlan nagyíthatósággal bír. Tökéletes választás hivatásos fotográfusoknak és haladó amatőröknek egyaránt.

Felhasználási területek:
- természet
- utazás, szabadidő
- divat
- termékfotózás

Megveszem a webshopban!


KODAK PROFESSIONAL Fekete & Fehér filmek


A fekete-fehér kép őszinte. Egyszer gyönyörű, másszor kegyetlen. Mindig a csupasz valóságot mutatja meg, legyen szó eseményről, érzelemről vagy a természet múlandóságáról.

A KODAK PROFESSIONAL fekete-fehér filmek minden területen kiválóan teljesítenek, jelenleg nincsen hozzájuk fogható termékcsalád a piacon.

Az időtlen TRI-X-től a semmi máshoz nem fogható élességgel jeleskedő T-MAX 400-ig megtalálja kínálatunkban a legmegfelelőbb filmet, mellyel elképesztő részletgazdagsággal örökítheti meg a valóságot.

KODAK PROFESSIONAL TRI-X Filmek


Mindig feltűnően őszinte

A világ legkeresettebb fekete-fehér filmje.

Sebastião Salgado rég óta KODAK PROFESSIONAL TRI-X filmre bízza az emberi természet megjelenítését úgy, ahogyan ő látja. Ez a klasszikus fekete-fehér nyersanyag jelentős mértékű push-olhatóságot tesz lehetővé számára, miközben széles expozíciós átfogásával megbírkózik komoly kihívást jelentő fényviszonyokkal is. Egyedi szemcseszerkezete valósághű drámaiságot, mélységet ad hozzá a témához.

KODAK PROFESSIONAL T-MAX 100 Film


A világ legfinomabb szemcsézetű, 100-as érzékenységű, fekete-fehér filmje.

Travis Lovell szenvedélyes ember. A fotográfia, a valósághűség és a finom részletek iránt. Mindez megmagyarázza ragaszkodását a PROFESSIONAL T-MAX 100 filmhez. A 100-as érzékenységű filmek között legfinomabb szemcsézettel rendelkező film lehetőséget ad megtapasztalni az extrém képmínőséget és nagyíthatóságot, majdnem láthatatlan szemcsézet mellett. Magas feloldóképessége és hiheteten élessége a legfinomabb részletekre vágyó művészek elvárásait is képes kielégíteni.

- A világ legfinomabb szemcsézetű 100-as fekete-fehér filmje
- Extrém élesség
- Nagyon magas feloldóképesség
- Nagyításhoz optimális választás

Megveszem a webshopban!

KODAK PROFESSIONAL T-MAX 400 Film


A legjobb élességet biztosító, legfinomabb szemcsézetű ISO 400-as érzékenységű fekete-fehér film.

Mikor John Sexton-t felkérték, hogy teszteljen egy 400-as érzékenységű filmet, a KODAK PROFESSIONAL T-MAX 400-ra esett a választása, a jelenleg elérhető legjobb vonalélességet adó, legfinomabb szemcsézetű filmre.

A KODAK T-kristályos emulzió részletgazdagságával magas érzékenységen is biztosítja a lehetőséget Sexton számára, hogy bemutatssa környezetének letisztult valóságát.

Megveszem a webshopban!